LoL'e yeni başlayana öneriler

Hasaki'den başlayabilirsiniz 😜. Mainim 125k support lux. Rahat edeceğiniz bir lane ve karakter edinin. Onun üzerinden oynayın. Daha fazla zevk veriyor main karakterim.
 
@Shadrous botlarla alıştım oyuna darius mainledim hala mainim 45 lvl ile 104k darius yaptım. Bence botlarla oynamak oyuna başlamak açısından daha iyi oyunu daha rahat oynuyorsun normal maça bir giriyorsun ağzına kadar smurf dolmuş nefes aldırmıyorlar.
 
@Shadrous botlarla alıştım oyuna darius mainledim hala mainim 45 lvl ile 104k darius yaptım. Bence botlarla oynamak oyuna başlamak açısından daha iyi oyunu daha rahat oynuyorsun normal maça bir giriyorsun ağzına kadar smurf dolmuş nefes aldırmıyorlar.
Botlar başlangıç aşamasında hızlı gelişim için kullanılır zaten. Temel her şeyi botlarda öğrenmeye iter sizi oyun. Temeli öğrendikten sonra devamın bir anlamı yoktur benim için. Elbette hepimiz kendi görüşlerimizi sunuyoruz, bu da botlar hakkında benim görüşüm. Smurflere de alışıyoruz bir yerden sonra da ya :) Elmaslar artık kendi liglerinde oynayamıyorlar mı, ne yapıyorlarsa artık her maçımda en az 1 elmas var rakipte. Artık elmaslarla baş ediyoruz. Rekabetçi atacak arkadaş olsaydı Altın falan olurdum herhalde en az. Zaten oyunu bıraktım artık kanser kitleden dolayı.
 
Söylediğiniz doğru zaten bende başlangıçta botlarla oynadım daha sonra oyunu öğrendiğimde ve lanemi mainimi seçtiğimde normal girmeye başladım. Oyunu öğrenen bir kişinin botlarla girmesi doğru değil zaten. Tabi level atlamasına çok az XP kalmamışsa :)
 
S3 oyuncusuyum ve geçen sezon uzun süre oynamadığım, dereceli yerleştirmelerine katılmadığım için bu sezon hesabım doğal olarak bronz kümeden başladı. Uzun bir süre oynamamış olmama rağmen bu sezon sadece Thresh support oynayarak hiç kasmadan Gold III kümeye kadar yükseldim. Burada negatif ya da onu oynarsan bronzdan çıkamazsın şöyle olur böyle olur diyen arkadaşlara pek aldırmamanı tavsiye ederim.

Oyunun genel mekaniğini, mantığını çözene kadar tüm laneleri ve her tür heroyu oynamanı tavsiye ederim. Karşına gelen heronun yeteneklerini, hangi itemlerle ne kadar hasar vurduğunu, skillerinin yaklaşık bekleme sürelerini vs. bilmediğin sürece karambole oynarsın. Daha sonra kendine lane belirleyerek yardırabilirsin. Bu sırada profesyonel e-spor oyuncularını ve yüksek izleyicisi olan bazı oyuncuları twitch üzerinden izlemeni tavsiye ederim.
 
LoL bilgim 0. Oyunu oynamak istiyorum birkaç oyun attım şu anda 11 levelim. Bu aşamaya kadar uzaktan yetenek atan şampiyonlarla daha rahat oynadığımı fark ettim. Bana önerebileceğiniz rehber, video, şampiyon, taktikler vs. hepsini bekliyorum.
Ben ilk senin gibiydim. Hatta mainim ahriydi. Daha sonra Kayn,Akali derken alıstim. Suan aktif olarak akali kasiyorum. Sana tavsiyem eger benim gibi FPS ve hizli ilerleyen aksiyon oyunlarini seviyorsan LOL sana cok sıkıcı ve yavas gelecektir. Hatta bune bicim oyun bunu nasil oynuyorlar diyeceksin. Kendine bir karakter sec onunla oyunu kavra ve alis. Ondan sonra oyunun mekanigini ogreneceksin. Yani tek laneye ve tek heroya bagli kalma ama en fazlada 2 hero kas bence ilerleyen zaman icin.
Onerim ise bolca video ve twitch yayini izlemen. Oynadigin karakterin taktiklerini ve kombolarini ogren. Onerebilecegim kanallar ise;
-Apopish (A dan Z ye serisine bak)
-KFCEatbox(Baris Can)
-Rasher
-Ogun Demirci
Bu arada hangi karakter ve hangi koridorda oynuyorsun?
Nickim 7MARLBORO2 ekle bi ara oynariz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı