STOP Ransomware nasıl temizlenir?

Tam olarak neyi bekliyorum? Biri kırıyor mu uğraşıyor mu nasıl oluyor. Dosyaları silmeyip harddiskleri köşeye kaldırıp bekleteyim mi?
Yeni çözümün yayınlanması bekleniyor. Dosyaları zaten silmeyin hatta çözüm yayınlanana kadar uğraşmayın bu süre zarfında. HDD isterseniz çıkartabilirsiniz o size bağlı bir şey :)
 
Aracı çıkartan bilgisi dahilinde bir çok uzantı var kırılabilirse eline yeni anahtarlar geçerse yazılıma eklenecek onu bekliyorsun.

Önemli olanları evet.
Teşekkür ederim, biraz sorularımla bunalttım sanırım özür dilerim fakat son bir soru sorayım kırıldığını nasıl anlayacağım takip edebileceğim bir sayfa var mı? Ve bilgisayarda taramaları yapıp birde format attım herhalde virüs kalmamıştır.
 
Teşekkür ederim, biraz sorularımla bunalttım sanırım özür dilerim fakat son bir soru sorayım kırıldığını nasıl anlayacağım takip edebileceğim bir sayfa var mı?
@Murat5038 hocamızın konusunu takip edin ve inşallah çıkınca haber ederiz unutmazsak.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı