- Katılım
- 11 Eylül 2017
- Mesajlar
- 26.360
- Makaleler
- 42
- Çözümler
- 276
Video var atardım ama Ban is comingBir kalbiniz vardı, onu hatırlayın.
Eee nasılsınız bakayım, keyifler nasıl?
Sizi sormalı havacılık nasıl gidiyor.
Video var atardım ama Ban is comingBir kalbiniz vardı, onu hatırlayın.
Eee nasılsınız bakayım, keyifler nasıl?
Bence bu başlık sonsuz kelime barındırabilir, en iyisi düşünmeyelim."Havadan karadan denizaltından uzay mekiğinden merkür üzerinde bir sudan"
Hımmm.![]()
Yok be korkacak ne var ki? En fazla diğer ''Havadan Sudan Tahtadan'' konusu gibi olur. 2 kişi sınırsız ban yer. Onlarca itiraz konusu açılır ve resmen bir isyan başlar. Sonra yüzlerce ban atıldıktan sonra isyan diner.Hocam deme öyle aman aman, Korkmaya başladım bak şimdi![]()
Resmen 3. Dünya savaşı olur deseneYok be korkacak ne var ki. En fazla diğer ''Havadan Sudan Tahtadan'' konusu gibi olur. 2 kişi sınırsız ban yer. 4242248 itiraz konusu açılır ve resmen bir isyan başlar. Sonra 2492402 ban atıldıktan sonra isyan diner.![]()
Ben iyiyim, Keyfim berbat sokağa çıkasım yok ne zaman çıksam Türk'ten çok Suriyeli falan var. Seni sormalı işin nasıl gidiyor abiBir kalbiniz vardı, onu hatırlayın.
Eee nasılsınız bakayım, keyifler nasıl?
Toplu idam. Acımasızlar, zalimlerYok be korkacak ne var ki? En fazla diğer ''Havadan Sudan Tahtadan'' konusu gibi olur. 2 kişi sınırsız ban yer. Onlarca itiraz konusu açılır ve resmen bir isyan başlar. Sonra yüzlerce ban atıldıktan sonra isyan diner.![]()
Sormasıayıp ama canını sıkan bir olay mı var, Kız meselesi olma olasılığı yüksek gibi gözüküyor.
Aramızda 1350KM olmasa güzel plan ama.Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakası veya Kocaeli etrafında yaşayan var mı bisikleti olan, Ekip kursak Kamp veya uzun yol yapsak hiç fena olmaz ne dersiniz![]()
Orası bize ters Hatay'da yaşıyorumArkadaşlar İstanbul Avrupa yakası veya Kocaeli etrafında yaşayan var mı bisikleti olan, Ekip kursak Kamp veya uzun yol yapsak hiç fena olmaz ne dersiniz![]()
Aynen güzel günlerdi. Her yerde kan falan vardı. Ama iyi sağ çıktım.
RAM'lerin Nasıl boşa gidiyor anlamadım. Anakartı değişmen yeterli diye biliyorumAynen güzel günlerdi. Her yerde kan falan vardı. Ama iyi sağ çıktım.
Bunları boşverlim de söyle @Jira i5 9400F alayım mı? Alırsam 3000 Mhz RAM'ler boşuna gidecek. Bir de 14 nm olması kafa mı kurcalıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.