Öylesine sohbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Estağfurullah. Ben tanıdık insanlara tavsiye verirken 12 kere düşünürüm. Yarın bir sorun çıkar, biz kötü oluruz diye :) O sebeple gönlün neyden yanaysa onu tercih et. Ama avantajları ve dezavantajları hepsinin ortada. Bu da internette tonla test ve olcumlerle cıkıyor. Gerisi sende.

Aslında şans veririm. Asıl çekindiğim nokta tam performans alamama. Diğer PC toplayan insanlarda da bu hastalık var mı, bilmiyorum ama şöyle bir şey. Aldığın üründen tam yararlanamama hastalığı. Ryzen işlemcilerinin çoğu O.C. ile gerçek bir canavara dönüşüyor. Ben PC konusunda aşırı rahat bir insanım. Yani PC topladım mı, ne O.C. ne bir şey direkt oyna girip oynamak isterim. O yüzden Intel ağır basıyor. Genelde O.C. ihtiyaç duymadan direkt her şeyi kendi içinde halledebilen işlemciler oluyor. 1080p'de daha iyi performans vermeleri de beni cezbediyor. Düşünceler, düşünceler...

Aman boşvelim. Sizinde kafanızı şişirdim. Sonuç olarak huylu huyundan vazgeçmez. Herkesten öneri ve öğüt alacam. Sonra yine gidip bildiğimi yapacam. Can çıkar, huy çıkmaz, diye boşuna dememişler. 🤣
Sen 18-19YY İngiltere'si gibisin mübarek herşeyi sömürmek kökünü kurutmak mı istiyorsun :)

AAA! Neden öyle diyorsun ki? Ben melek gibi bir insanım. Burda herkese yardım ederim. Kimseyle tartışmam ve kalp kırmam. Herkes biliyor bunu. 😇 😈 🤣
Bize bı şarkı söyle rahatlıyalım.
Özellikle India bekliyorum ona göre :)

Evet arkadaşlar, yine ceza yedim 2'ye kadar ve sebebi de virgülden sonra büyük harf koymam. Ben ne vefasız biriyim yahu, ben hep virgül sonrasında büyük harfle yazardım artık yazmayacağım :D

@apesh1t Bey siz neden Moderatör'lükten atıldınız :) (İsterseniz cevaplamayabilirsiniz.). Artık siz ban atmayacaksınız ama diğer Moderatör Bey'ler atacak :(

Bize bır şarkı söyle rahatlıyalım.
Özellikle India bekliyorum ona göre :)
''India'' mı istiyorsun? Yok öyle peçetelere istek şarkı yazmak. Burası gazino değil! Şansına ne gelirse onu dinleceksin ve beğeneceksin! Şu an bunu dinliyordum. Şimdi sende dinle ve beğen. Şikayet ettiğini görmiyeyim. Bir de bana kötü diyorsun. Ne kadar kalp kırmadan, yumuşak ve naif bir şekilde kelimeleri kullanıyorum görüyor musun? Utan, utan. 🤣

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı