N11 Sitesinden Telefon Alınır mı?


Ürün bu dostlar. Hafıza farkıyla aynı satıcı satmakta. Garanti olayı da düşündürüyor ama bütçe bandında bu markaya yönelmek zorundayım. Konu dışına çıkmazsak sevinirim. Güvenilirlik ve satıcı...
 

Ürün bu dostlar. Hafıza farkıyla aynı satıcı satmakta. Garanti olayı da düşündürüyor ama bütçe bandında bu markaya yönelmek zorundayım. Konu dışına çıkmazsak sevinirim. Güvenilirlik ve satıcı...
Satıcının puanı ve yorumları iyi gibi duruyor.
 
Hocam garanti konusundan kesin emin olun. Firmaya ürünün KVK garantili mi yoksa Genpa garantili mi olduğunu sorun. Eğer Genpa garantili derse Xiaomi Türkiye garanti kapsamında olduğundan dolayı alabilirsiniz.
 
Satıcı güvenilir. Puanıda iyi n11 den defalarca alışveriş yaptım sıkıntı yaşamadım. tabi cihazı bilmiyorum nasıldır ama yorumlar iyi. Cihazda sorun olursa faturadan firmaya ulaşabilir veya xiaomi teknik servise ulaşarak sorunu çözebilirsin. Cihaz için benim tavsiyem internetteki yorumları youtube da varsa incelemeleri izle ona göre almayı düşün fikir edinirsin. Kolay gelsin.
 
Ben aldım satıcının yorumları iyiydi ama başka sitede başka şirket adıyla sıfır diye çalıntı telefon satıldığını bile söylemişlerdi. .Çoğusunun bot olduğunu unutma. %99 sorun olmayacaktır ama iyi mağazalar varken buradan alışveriş son tercihin olsun. Techpazar'ı biliyorum buradan alışveriş yaparsan sorun olma ihtimali düşük. Çin telefonları elden almak her zaman daha iyidir, global versiyon mu yoksa rootlu versiyon mu bakılıp alınmalı. Bol şans. Sorularda gördüm, satıcıya sorun ama büyük ihtimalle garanti Delta'dır.
 
Dostum Hepsiburada.com dan nasıl öğrenebilirim? N11' de yanlış hatırlamıyorsam Delta garantili idi...
Hocam o işlem hepsiburada üzerinden olmuyor diye biliyorum. Bunun yerine satıcının telefon numarasını internete üzerinden bulup iletişime geçmeniz gerekiyor.
Delta garantili ise cihaz resmi garanti kapsamına girmez.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı