300 TL'ye RGB fan önerisi

dispoLL

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2018
Mesajlar
234
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Benim anakartım MSI B450 GAMING Plus modeli. Bildiğiniz üzerine anakart üzerindeki tüm pinler 4 girişli. Bazı fanlar 3 pine sahip (Corsair AP120 almıştım). Bunu anakarta takmalı mıyım bilmiyordum, 3 pin girişli olduğu için uymaz dedim ve iade ettim. Mantıken 4 pinli yere 4 pinli şey takmak lazım diye düşündüm. Bunun için de kafamı yormayacak, 4 pinli, direkt anakarta takabileceğim fan önerilerinizi bekliyorum. Aklımdaki: XIGMATEK GALAXY II PRO AT120 3x120mm ARGB FAN + KUMANDALI KASA FAN KİTİ - Vatan Bilgisayar. Bütçem yaklaşık 300 TL. İlla böyle set olmasına gerek yok. Tek tek de alabilirim, yeter ki 4 pinli olsun, direkt anakarta takabilmiş olabileyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi vermek gibi olmasın ama 3 pinli kablolar 4 pinli yuvalara takılabiliyor diye biliyorum. Bilen birisi söylerse daha iyi olur. Eğer öyleyse bahsettiğiniz fanlardan alın yine. Corsair'in yanında Xigmatek'in lafı olmaz.
 
Hmm takılıyormuş sanırım bunu sonradan öğrendim ama fan kontrolü hız açısından yapılamıyormuş öyle okudum araştırdım.Corsair aldıgım fanlarda zaten 60x3 tl felandı.çok kaliteli değillerde yani sadece kırmızıled i vardı...
 
300 lirayı biraz aşacak fakat bu fanı öneririm. Cooler Master MB520, MB511, ML240L gibi ürünlerinde bu fanı kullanıyor. Kaliteli bir ürün.
 
Tabii bir bakayım ama pinler 4 müdür acaba bu fanın...Bir de Alfais in silikonlu vidalarını alıp direk takacağım vidayla bile uğraşmak istemiyorum 😂 başka fan da öneriniz var mıdır acaba ?
 
Tabii bir bakayım ama pinler 4 müdür acaba bu fanın...Bir de Alfais in silikonlu vidalarını alıp direk takacağım vidayla bile uğraşmak istemiyorum 😂 başka fan da öneriniz var mıdır acaba ?
Yok. Başka çok güzel fanlar var ama çok pahalılar.
 
NZXT Aer 120mm RGB alabilirim en azından zorlarsam 2 tane çokda hoş gözüküyorlar..
Kaliteli fanlar. Kasanıza yakışacağını düşünüyorsanız almamanız için sebep yok.
 
Phanteks P300 var pişmanım çünkü kasa çok küçük ama yapabilecek bir şey yok yakışacağımı düsünüyorum kaldırır sanırım görünüş olarakda ç..
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı