iPhone 11 Pro Max Alınır mı?

Gayet de alınır. Pro Max'in base modeli 12 bin lira. Şimdi 5-6 bin lira maaş alan adam bu telefonu alır. Neden 100.000 tl kazanmak zorundayız bu telefonu almak için?

Görmedim değil. Asgari ücretle çalışıp, çıktığı iPhone 7+ alan, her sene telefon değiştiren, PS4 Pro'yu çıktığı gibi alan. Adama dert olmuyorsa niye yanlış olsun?

Şunu derseniz anlarım. "Bence o kadar para vermek yanlış. Elimdeki bana yetiyor. Niye alayım?"

Alınır veya alınmaz diyenlere de kimse yüklenemez. Herkesin kendi fikri.
Sizin yasam standartlarinizi bilmiyorum ama 5.000 TL kazanan adamin evi arabasi babasindan, yiyecegi koyden, elektrigi de kacak degilse zor alir. Insan gibi yasamak icin o para yetmiyor. En son ne zaman tatile gitmis o adam yurtdisina? Ne zaman kayak yapmis? Turkiye'inn kac ilini gezmis o kadar para ile. Kesin evli olmamasi lazim zaten. Bir okulun yillik ucreti kac para haberin var mi? O telefon gibi aletlere bos bos para yatiriyorsa ancak instagramda baskasinin yaptiklarina like atar zaten. Maasinin iki katini telefona yatirmak akil kari degil. Gordugum kadariyla elin Ingilizi, Amerikalisi telefon fiyati 10 gunluk maasini geciyorsa "oh man, r u crazy?" i yapistiriyor. Bİz iki uc aylik maasi telefona baglamayi normal karsiliyoruz.
 
Hiç ama hiç mantıklı değil ama yabancı yorumlarda iPhone 11'ler (not future-proof) diyorlar 2020'nin sonlarına doğru 5G hayatımıza girmeye başlayacak ve bu telefonları desteği yok. Ama yeni Samsung'larda var. (Apple'dan şaşmam)
 
Hiç ama hiç mantıklı değil ama yabancı yorumlarda iPhone 11'ler (not future-proof) diyorlar 2020'nin sonlarına doğru 5G hayatımıza girmeye başlayacak ve bu telefonları desteği yok. Ama yeni Samsung'larda var. (Apple'dan şaşmam)
5G'nin Türkiyeye gelmesine daha var.
 
Piyasadaki en iyi telefonlardan biri. Para varsa neden alınmasın. O para olsa bile almam diyen arkadaşlar kendinizi öyle avutmayın 😉


Bak hala almam diyorum almam! Seninle aynı şeyi söylemek veya düşünmek mi gerekiyor? Bu söylediğimden de sırf sana muhalif olmak için değil harbiden almam diyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı