Hayalinizdeki GTA 6

Online kısmı için hile koruması olsun. Karakterimizi biz yapmalıyız. Fiyatı uygun olsun. Bedava olmasını istemem. Çete savaşlarını severim. 1960 yılının Amerika dönemini anlatan hikayesi olsun. Türkçe dublaj olsun.
En önemlisi bilgisayara geç çıkmasın. Alasım gelmiyor sonra.
 
Ah Grand Theft Auto 4 ah. 😍 GTA 5 gibi olmasın bir zahmet yoksa hayal kırıklığı. Tek karakter yönetilmeli, hikayesi Grand Theft Auto 4 gibi olmalı, araba ekleme desteği ve geliştirici desteği eklenmeli, Liberty City'de geçmeli ve diğer Grand Theft Auto haritaları arasında geçiş olmalı. Silahlar gerçek hayattaki silahlarla aynı hatlara ve tasarımlara sahip olmalı, Fizik efekti Grand Theft Auto 4 gibi olmalı veya onun biraz daha geliştirilmiş versiyonu olmalı, aynı şekilde araba hasarları da GTA 5 gibi olmasın Grand Theft Auto 4 gibi olsun veya geliştirilsin, kıyafet tasarlama, görev objelerine giderken harita üzerindeki hud ikonunda durma zorunluluğu olmaması. Sokaktaki istediğimiz insanlarla geniş dialog kurma ve arkadaş olma, çete kurma vs. aklıma gelenler bunlar.
İşte benim ikizim.
 
Deniz yolu ile ulaşabileceğimiz bir harita da olmalı 🤠

Kısaca sıkılmadan oynayabileceğimiz kocaman ve içi dolu bir harita.
Başka ülkelere veya şehirlere seyahat olacak ufak görevler de dahil edilecekmiş. Yani o ülkede kalamayacağız ama farklı bir doku yapacaklar anladığım kadarıyla.
 
Bu konuda destan yazarım işte.

GTA 4'ün ciddi havası, GTA Vice City'deki gibi hesap kitap işlerinin harmanlandığı bir oyun görmek istiyorum.

Bence Vice City'e dönme zamanı geldi. Scarface fanı olarak 80lere gitmek istiyorum yeni oyunda. RDR2 ayarında grafiklerle Vice City oynamak çok keyifli olurdu. Böyle gece kulübü satın alalım, malikanemiz olsun, lüks arabalara binelim.

GTA 4'ün o karanlık renk paleti bile oyuna çok ciddi hava katıyordu. Bunun da biraz Niko'nun sırp olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. GTA 4'de yapılacaklar ise GTA: San Andreas ve V'e göre çok zayıftı. Internet cafeye gidip, hamburger yiyorduk. Al sana liseli Arleigh Burke zamanları :D

RDR2'deki KKK gibi detaylar oyuna renk katıyordu. Şimdi Florida'yı 80'lerde tam olarak yaşayabilmeliyiz. Dönemin kültürel detayları da oyuna eklenmelidir. Şahsen ben GTA 4'ü 10 sene sonra yine oynasam sıkılmam. Ama GTA 6'dan sonra kim V'in yüzüne bakar?
 
Etkileşime gireceğimiz fonksiyonlar artmalı. Grafik yapıyorsunuz, hikaye de yapıyorsunuz, büyük bir dünya da yapıyorsunuz ama işte içi boş olunca bir yerden sonra sıkıyor. GTA serisinden çok gerçekçilik beklentimiz yok zaten, oyun bitince paraşütten atlayıp, araba yarışı yapıp, tenis oynamak dışında farklı alternatifler sunsun biraz sadece :)
 
RTX teknolojisi inşallah gelir. Ve sistemi çok zorlamaz. İstediklerim bu 😋
RTX teknolojisi gelirse RTX 2060 olan pcler kaldırmaz(tabii RTX teknolojisini açıp oynarlarsa). Çünkü RTX teknolojisi ekran kartını çok zorlayan bir teknoloji. Denk geldiğim ekran kartını bilmiyorum (2060'dı galiba) bir videoda Minecraft'da RTX on-off olarak FPS test yapmışlar. FPS 500-600'den 30'a falan düşüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı