AOC 24G2U ölü piksel

dispoLL

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2018
Mesajlar
234
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhala QP Bilişimden AOC 24g2U modelini 5 gün önce almıştım. Çok memnun kaldım taaki dün gece 1 adet kırmızı ölü pikselle karşılaşıncaya kadar çok küçük ama takıntı yapınca sürekli gözünüz onu arıyor gerçekten. Sizce değişime mi vereyim yoksa direk iade edip başka monitör almayı düşünüyorum.Değişim sürecinin çok uzun olması beni korkutuyor projelerimi gerçekleştiriyordum. Çok memnun kalmıştım monitörden de. Çok üzdü beni maalesef hayatımda ilkkez 144HZ24' monitör keyfi yaşıyordum. İade edersem alacağım monitör WievSonic VG2455
IPS Panel hoşuma gitti sanırım gene IPS Panelde devam edeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    949 KB · Görüntüleme: 230
  • unnamed (1).jpg
    unnamed (1).jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 243
Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle böyle bir hata yapmayın. 24G2U şuan piyasanın fiyatına göre en iyi monitörü olabilir ve yaşadığınız sorun 1000 TL'den 10000 TL'ye her monitör de ortaya çıkabilecek bir sorun alacağınız yeni monitörde de bu sorun ile karşılaşmanız içten bile değil. En iyisi değişime verin.
 
Hocam ben attıgım monitörü 144hz sandım , onu almayacagım tabiikide.Monitörümden inanılmaz memnunum zaten bu olay moralimi bozdu sadece. Bu yüzden değişime vereceğim yenisini deneyip yollayacaklarını söylediler yeni ürünü bende buna karar verdim.. Umarım güzel olur
 
TN paneller daha mı az sorunlu? Çünkü ben de almayı düşünüyorum.
Evet TN panellerde sorun yaşamazsınız, Ancak yeni nesil TN panelleri almanızı öneririm Renk'leri daha iyi oluyor. Eğer IPS alınacaksa Nano-IPS panel Monitörlere bakılabilir.
 
Hocam TN PANELLERE çok sönük renkte diyorlar IPS e göre iadeden alcağım üründe gene aynı olursa bu sefer ASUS TN panele geçmeyi düsünüyorum. Ama tn panelden ıps e geçenlerde o kadar yıl çamur ekrana nasıl baktım diye yorumlarda bulunuyorlar. Monitörümden çok memnundum çünkü..
 
Hocam TN PANELLERE çok sönük renkte diyorlar IPS e göre iadeden alcağım üründe gene aynı olursa bu sefer ASUS TN panele geçmeyi düsünüyorum direk bakalım. Monitörümden çok memnundum çünkü..
Maksimum bütçeniz ne kadar? Ona göre sorun yaratmayacak bir monitör önerebilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı