SSD Tavsiyesi

iamakyazılı

Decapat
Katılım
5 Kasım 2019
Mesajlar
237
Attığınız linklerden 1, 2, 4 ve 5 sıralarda bulunan SSD' ler kronik sorunlu veya Çin malı SSD. Samsung SSD konusunda en iyisi ve bu yüzden hiç bir marka yarışamaz.
 
Senin SSD'ninde SanDisk olduğunu görüyorum memnun değil misin ? @enes.wtp
Ben idare etmesi amaçlı arkadaşımdan hediye olarak aldım ancak bütçem olsa Samsung aşağısını almazdım. Şu an para biriktiriyorum ve ilk işim Samsung almak, ben memnun olsam dahi Samsung gibi bir SSD markasına parası yeten insana bu kötülüğü yapamam. Technopat Youtube üzerinden Samsung SSD videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Kalite farklı memnuniyet farklı.
 
Bende Samsung diye düşünmüştüm başta ama neredeyse aynı fiyata 480 gb SSD olması biraz aklımı karıştırdı acaba alsam mı diye
Neredeyse o fiyat olan 480 GB SSD kalitesi tartışılır. Ona bakılırsa biraz daha para koyup M2 512 GB James Donkey alınıyo ancak hem M2 slotunuz olmamasından hem de JD kalitesizliğinden alınmayacak bir model. Elime James Donkey ve Hİ- Level SSD geçmişliği var ve plastik kokusu boğaz yakıcı derecede :D.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı