Technopat en kötü kargo firmasını seçiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çevremde tüm kargo firmalarının şubeleri var UPS hariç. Hepsiyle kargo alımı yaptım.

Memnun kaldığım: Aras Kargo
Ne memnunum ne de değilim nötr olanlar : MNG, Sürat, PTT ve Aras
Memnun kalmadığım : Yurt içi

Yurt içi kargonun çoğu şubesi sıkıntılı. Yakındır mevzu çıkacak aramızda. Mümkünse tercih etmeyin.
Hocam bizimde burda UPS yok ilçede var. Nerede kalıyorsunuz ?
 
@carpexx

Hayırdır 😃
teknopat1.png


Nerede kalıyorsunuz ?
Şuan İzmir.
 
Yurtiçi kargo çalışanları utanmasa zile basip kaçacak. Adamların o kadar umrunda degil. Diğerlerinde bir sorun yaşamadım. Yeni monitor ve anakart aldım. UPS ile gelecek. İlk UPS deneyimim olacak. Bakalım umarım uzmezler.
 
Buradan Yurtiçi Kargo haricinde bir sonuç çıkarsa ağır yalan bir ankettir o kadar diyorum bak:)

Her şubesi kötü, her şubesi hatalı, her işlemi sorunlu bir firma. Ama takdir etmek lazım, adamlar çizgilerinden hiç çıkmadı, her sene rezaletler🤣 Sözünün eri olan firmadır Yurtiçi Kargo😎
 
Son 5 yılda birkaç farklı yerde yaşamış birisi olarak düşüncem, firmaların genel olarak kötü olduğu, ancak kalitelerinin şubeden şubeye gerçekten berbat ve normal arasında çok değişkenlik gösterdiği. Evime yakın yerde aras kargo normalken ailemin evinde yurtiçi kargo cidden çok iyi, aras berbat. İş yerinde yurtiçi de iyi aras da. Şubeden şubeye çok değişken.
 
Birde şirketlerin kullanım oranları var aslında. Yani kaç kişi UPS ile kargo alıyor diğerlerine oranla? veya PTT de o kadar yaygın olmayabilir.

MNG Aras ve Yurtiçi ile uzun süredir sorun yaşamadım. Eskiden bazı sıkıntılarım olmuştu. Arkadaşım da en son Sürat sorun çıkartmıştı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı