Battlefield 3 Kod Verebilecek Olan Var Mı ?

WereBear

Kilopat
Katılım
27 Ocak 2014
Mesajlar
899
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben Battlefield 3 alacaktım fakat bedava olduğu zaman ki fırsatı kaçırdım. İnternet üzerinden alışveriş de bana yasak olduğu için mecburen oyunu kutulu almak zorundaydım. Ama çevremde sadece Vatan Computer ve Bimeks var Vatan Computer'da kalmamış. Bimeks Gaziosmanpaşa şubesinde de kalmamış oyun.

Bana Battlefield 3 oyununun kodunu verebilecek veya Gaziosmanpaşa'dan ulaşımı kolay bir yerde kutulu Battlefield 3 linki atar mısınız ? Kimsenin kod vereceğini sanmıyorum ama belki birinde fazladan vardır diye yazdım. Pek umudum yok ama :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şey de olabilir mesela biri almıştır 3-4 tane ve birkaç kod elinde kalmıştır. Bu nedenle onu dağıtır mesela. Keşke Steam'de ki gibi oyunu hediye gönderme şansı olsa. Ya da artık o Origin hesabını kullanmıyordur onu birine verir ya da satar.
 
Benim elimde 2 tane kaldı istersen birini sana veririm. Açık olduğun bir zaman sana atarım hesabı.

Bana bir saat söyle ben o saat girerim. Çok sağol abi şu an çok mutluyum. Bu arada özel mesaj nasıl atılıyor ? Tamam forumda biraz araştırdım özel mesaj atmak için 600 mesajın olması gerekiyormuş :( Ama Battlefield 3 için çok mutluyum :) Abi bana facebook linkini atarsan oradan daha rahat iletişim kurarız diye düşünüyorum.
 
Sen yazdığın sistemle BF3 oynamayı mı planlıyorsun ?

PC'min Özellikleri :
384 MB DDR Ram
128 MB VIA Chrome9 HC IGP
Intel Pentium D 3.00 GHz
Tam bir oyun canavarı :D
 
Sen yazdığın sistemle BF3 oynamayı mı planlıyorsun ?

PC'min Özellikleri :
384 MB DDR Ram
128 MB VIA Chrome9 HC IGP
Intel Pentium D 3.00 GHz
Tam bir oyun canavarı :D

Tabi ki hayır o benim 10 senelik hurda benim şu anki sistemim şu:
AMD Radeon HD 7500/7600 Series 1702 MB
İntel Core i5-2450M 2.5 GHz (4CPUs)
8192 MB Ram
 
Hee :) O sistemi görünce duygulandım benimde ilk bilgisayarım 512 RAM 216 ekran kartı :)
Bilgisayarım hala çalışıyor. Emektar bilgisayarım o benim. Genelde pek açmıyorum çok acil bir durum olmadığı sürece masada süs gibi duruyor. Bu arada imzamı yeniledim yeni sistemi yazdım :)
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı