Durduk yere overwatcha düştüm

uzun süre önce birkaç maçta hile kullanmıştım arkadaşım demişti bir iki maçtan bir şey olmaz diye

O zaman durduk yere Overwatch'a düstüm diyerek kendinizi kandirmaniza gerek yok. Muhtemelen birkac gün icinde VAC yasagi da alacaksiniz.
 
Hile açtıysanız affedilmiyor hocam, dediğim gibi arkadaşım basit eğlencede açtı uyarmama rağmen 15 dakikaya kalmadı ban yedi. Hesap kurtarılmaz, geçmiş olsun.
 
dürüst olayım uzun süre önce bir kaç maçta hile kullanmıştım arkadaşım demişti bi iki maçtan bişey olmaz diye kullandım ama kullanamadım çünkü bilmiyordum nasıl kullanılacığını zaten bende hile kullanmak istemedim biraz kendimi düşündüm bilgisayarıma bişey olucak diye bende direkt olarak sildim ve kullanmadım aradan zaman geçti ve hile kullanmadım tamamen şansa vurdum adamları.

Uzun zaman önce kullandığınız hile için yeni ban atılmıştır. Bu durumda ne yaparsanız yapın o banı kaldıramazsınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı