Demirdöküm nasıl bir markadır?

Diss2ready

Decapat
Katılım
16 Aralık 2019
Mesajlar
401
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, eve yakın bir zamanda Regal marka elektrikli termosifon almıştık. Pek memnun değiliz, 30 dereceden 75 dereceye kadar 3 saatten fazla zamanda ısıtıyor. Tamam hadi geç ısıtıyor, ama hemen de soğuyor. Üstelik faturamız 180 TL civarında gelirken, daha termosifonu yeni aldık ECO modda açık olmasına rağmen 400 TL fatura geldi. Şu an kullanmaya devam edeceğiz fakat ilerde değiştirmeyi düşünüyorum böyle devam ederse. Ben biraz araştırdım ve DemirDöküm'ün şu: DT4 Premium | Termosifon | DemirDöküm modelini sevdim gibi. Akıllı mod bana enterasan geldi, merak ettim açıkçası nasıl bir şey diye. Ayrıca Turbo özelliği de çok iyi, iş görür diye umuyorum. Yalnız enerji sınıfı belirtilmemiş, faturası fazla gelir mi ve internette de premium modelleri satılmıyor gibi resmen.

Sizce hangi marka termosifon almalıyım? Demirdöküm iyi bir marka mı ve attığım modeli kullanan varsa nasıldır acaba? Sorunları var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum :)
 
Demirdöküm marka termosifonu yaklaşık 3.5 yıl satışını yapmış biri olarak iyi bir markadır. Baymak ta iyidir farklı bir marka alacaksan içindeki kazanın titanyum olmasına dikkat etmen yeterli. Onun dışında digital göstergeli veya göstergesiz olması tamamen sana bağlı bir şey.
 
Demirdöküm bilinen, kalitesini kanıtlamış, pek çok evde de ürünlerini aktif şekilde kullandıran / kullandırmış bir markadır. Şimdiye kadar herhangi bir şikayetini duymadım. Taşınacağımız, yeni yaptırdığımız evimiz için de Demirdöküm'ün en verimli ve kaliteli kombisini ve diğer ürünlerini satın alacağız. Bir öneride bulunmayacagım yanlış yönlendirmemek için ama ben tercihimi Demirdöküm'den yana kullanırdım.
 
DemirDöküm tam arıza makinesi, ancak sana hata kodu verir ve sende uğraşır durursun.

Peki, önerebileceğiniz bir marka var mı? Suyu hızlı ısıtan ve tasarruflu olan bir marka olursa iyi olur. Yorumunuz için teşekkürler.


Demirdöküm marka termosifonu yaklaşık 3.5 yıl satışını yapmış biri olarak iyi bir markadır. Baymak ta iyidir farklı bir marka alacaksan içindeki kazanın titanyum olmasına dikkat etmen yeterli. Onun dışında digital göstergeli veya Göstergesiz olması tamamen sana bağlı bir şey.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Demirdöküm markasını önceden hiç kullanmadım ama termosifonlarını gözüme kestirdim. DT4 Premium ya da DT4 serisi hakkında bir bilginiz var mı, bu serisi kaliteli mi?
 
Benim sattığım DT4 modeliydi. Premium modelinin farkı sıcaklık göstergeli olmasıdır. Kazan tipleri aynıdır.

Sitesinde DT4 Premium modelinde diğer modellerinden (DT4 Basic, DT4 Dijital'den) farklı olarak Smart Mod diye de bir şey varmış. Sitesinde:

"DemirDöküm DT4 Premium Termosifon kullanımınızı takip eder. Siz kullandıkça öğrenir. Öğrendiklerini sıcak su konforunuzu arttırmak için kullanır. Smart Mod ile %30'a varan oranda tasarrufu imkanı sunar. "

diye yazılmış. Açıkçası diğer termosifon markalarında görmediğim bir özellik biraz merak ettim bu özelliği. Tekrardan yorumunuz için teşekkürler, başka bir öneri gelmesse yüksek ihtimal demirdöküm alacağım ve bu sayede ilk kez demirdöküm'ün bir ürününü kullanmış olacağım :)
 
Termosifonların en güzel yanı tesisata bağlayınca her yerden sıcak su alabiliyorsunuz. Onun dışında sadece banyo yapmak amaçlı kullanılacaksa elektirkli şofben bu konuda daha tasarrufludur.
 
Marka olarak bir şey diyemem ama termosifonların geneli sıkıntılı heralde. Bizde de Beko var çok geç ısınmıyor ve hızlı soğumuyor fakat fatura 300₺ civarında.

Aklım karıştı resmen, ne alacağımı şaşırdım. Termosifonları sıkıntılı derken nasıl bir sıkıntı var, bilginiz varsa bahsedebilir misiniz?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı