Sevgilisi olmayan insanlarla konuşmak istemiyorum

  • Konuyu başlatan biri_vardı_çoktan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 3B
B

biri_vardı_çoktan

Ziyaretçi
Selam arkadaşlar, dünyada 8 milyar insan yaşarken yalnız olan insanları ciddiye alamıyorum, konuşmak dahi istemiyorum! Yahu karşı cinsi etkileyemeyen bir oltaya sap olamamış birinden ne beklersin ki? Üzgünüm ama bu böyle yani.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya sabır...

Sevgilim yok, mutsuz da değilim. Sevgili denen karşı cinsi etkilemekten daha önemli şeyler var.

Sevgilimin olmaması, karşı cinsi etkileyemediğim anlamına gelmez. Belki de ben istemiyorum.

Ayrıca kimin sevgilisi olup olmadığına karışacak olan da siz değilsiniz. Size ne benim sevgilimin olup olmamasından? Sevgilisi olmayıp bu açılan konudan kat kat daha üstün yerlere gelmiş sayısız insan var.

Ayrıca bu tür saçma konuları sadece bir kişi açabilir: @Silinen üye.
 
2 yıldır ilişkim var ve en yakın arkadaşlarımdan hiçbirinin yok ve bu hiçbirimize sorun çıkar mıyor ancak haklısın. Eğer arkadaşlarımın ilişkileri sonucu evlenmesinde ileride senin gibi görüşleri olan bir çocuk meydana gelecekse, bende itibar edemem sanırım böyle insanlara.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok doğru diyorsun. Hayatımızın tek gayesi karşı cinsi etkilemekken o işi beceremeyenlerle niye arkadaş olalım ki. Okuldan dolayı meşguldüm tam da böyle motive edecek bir mesaj arıyordum. Hemen okulu dondurup benimle sevgili olacak birini aramaya çıkıyorum. Çok teşekkür ederim sayın anonim kahraman.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı