Okulda üzerime iftira atıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
19 Şubat 2020
Mesajlar
30
Yer
EVREN
Abilerim ve ablalarım, ben 8. sınıf öğrencisiyim. Okulda çok kötü şeyler oldu. Daha önce de buna benzer bir konu açılmış ama o olay 11. sınıftaki bir abinin olayı. Benimki de ona benziyor.
Okulda kızlar erkekleri küfür, cinsel içerik vs. ettikleri gerekçesiyle şikayet etmişler. Ben sınıfa 6. sınıfta geldim ve sınıfta arkadaşım yok. Kimseyle takılmayan içime kapanık bir insanım. Ben de şikayet edilmişim ve benim bu olay yaşanana kadar haberim dahi yok. Annem okula gelmiş, sonra gitmiş bunların yaşandığını eve gidince öğrendim. Annem çok kızdı ve bir daha olmamasını istedi. 3-4 gün daha tartıştılar ve konu kapandı. Bir daha olursa okuldan atılacaksınız diyor şube öğretmenimiz. Bu gün bir olay daha oldu. Ben akıllı tahtayla uğraşıyorum diye şikayet etmişlerdi. Bu günde onlar uğraşmaktaydılar ben de gittim ve onları şikayet ettim. Ve olay daha da büyüdü.
Senin yaptıklarını hocaya söyleyeceğiz gibisinden tehdit ettiler. Halbuki bir şey yapmadım. Ne yapmışım diyorum sen biliyorsun diyorlar. Sanırım söylemişler de. Bildiğim kadarıyla ortaokulda okuldan atılmak için 5 tutanak gerekli. Bana hiç tutanak tutulmadı veya hiç böyle bir olay yüzünden öğretmenlerle karşı karşıya gelmedim. Okuldan atılır mıyım? Bu sene LGS sınavına gireceğim ve hedefim fen lisesi. Derslerimde iyi. LGS puanımı etkiler mi? Lütfen yardım edin.
 
Etkilemez tahminen ama arkadaşlarından uzak dur pek tekin insanlara benzemiyolar ve öğretmenlerin le iyi geçin lgs puanına okul dönem sonu notlarını katıyorlar arkadaşlarınla sorunları veya disipline bakılmıyor ancak fen lisesi istiyorsanız disiplin yememeye çalışın derim girerken problem çıkmasın.
 
Yok be hocam okuldan atılmazsın benim ortaokulda 4 dilekçem vardı nerdeyse 5. geliyordu 5 dilekçesi olan arkadaşlarımda vardı.
 
Ama ne yapmalıyım bilmiyorum.
Uzak duracaksın, çamura basmazsan sıçramaz. Ortaokulda, okuldan atılmak sadece düzeltme amaçlı söyleniyor ve çoğu zaman göz ardı ediliyor. Geçen sene 8. sınıfta suçlu bir öğrenci değilim, ama çoğu arkadaşlarım berbat işler yaptı, bir tanesi şu an Fen Lisesi'ne gidiyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı