Rüyada Karabasan görmek

Shlimazl0

Hectopat
Katılım
8 Ocak 2017
Mesajlar
10
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Daha dün karabasan geldi.Rüyamda yatakta yatarken başım yastıktan kayıyor ve başım aşağı doğru gidiyor her yer karanlık oluyor sonra uyandığım anda karabasan geliyor beni sıkıyor sonra bırakıyor sonra bırakıyor sonra tekrar sıkıp bırakıyor bunu 3-4 defa yaptı.Sabah 5 ti.Hemen kalkıp abdest aldım.Dua okudum yattım tekrar.Ama uykuya dalcakken bedenim hafifliyor ve kollarım uyuşuyordu bende tekrar gelceğinden korktum.Tam uykuya dalcakken kendimi kaldırıyom ama deli gibi uykum var.Sonunda yatmışım nasıl yattığımı hatırlamıyom.Rüyadayım gine kapkaranlık yerdeyim soldanda araba sesi geliyor ama çok gerçekçi sanki gerçekten ordayım gibi sonra birden uyanıyom uyanır uyanmaz ayağımın en ucuna sopsoğuk bişey değiyor.Orda çok korktum korkudan kıpırdayamdım tam o anda gözlerim otomatikmen kapanıyor ama ben kapatmak istemiyom en sonunda pes ettim kapattım gözümü sonra karabasan geldi bir kes sıkıp gitti.Sonraki gün ise yani bugün oldu.Güne rüya görüyom her zamanki gibi çok gerçekçi.Ben bi kapana sıkışıyom ama dışardan o kapana zar zor giriliyor nasıl sıkıştım bilmiyom.Sonra kaplan geliyor kapana girmeye çalışıyor ve bana dokunmaya çalışıyor ben gerçek sanıyom çok korktum sonra bir anda uyandım kulağıma çınlama sesleri geldi vücudumu hareket ettiremedim sonra birden kapının kolu oynamaya başladı ve gıcırtılı sesler geliyodu en çokta orda korktum sonra karabasan gitti.Hemen kapıya gittim kimse yoktu.Böyleydi belki bugün gine gelir gelirse nasıl gelcek merak ediyom ve bana dokunduğunu hissetmem ve o kapı kolu olayı normal midir?
 
Bu sefer kara değil sana basmışlar. :D
Neyse karabasan dediğimiz olay uyku felci böyle bir şey olduğunda panik yapma kalp atışları düşük olduğu için oksijen yetersizliği sonucu zarar görebilirsin, sakin ol yat uyu. Bana da 1 2 hafta önce oldu
alışkın olduğumdan biraz bekledim sonra hareket edince gittim uyudum.
 
Psikolojik sebeplerden dolayı olabilir kardeşim. Çok korktuğun bir şey olmuş olabilir son zamanlarda hayatı akışına bırak nasıl olsa geberip gideceğiz.
 
Böyle bir şey imkansız. Büyük ihtimalle korktuğunuz için veya gündelik yaşamınızda herhangi bir Stres bozukluğunuz var ise olmuştur. Karabasan akrabanız mı ki direkt analiz edebiliyorsunuz? Ayrıca böyle bir şey yok. Psikiyatriye görünmenizi tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı