LGS için ders kanalı veya site önerisi

LGS anlatsa keşke...
Özel ders için bütçeniz varsa özel ders alın. Matematik için LGS çözerken Model Yayınlarının kaynağını kullanmıştım. Gayet yararlı oluyor.Soruları hazırlarken hakikaten uğraşmışlar. Hala çıkıyor mu bilmiyorum ama Urfa Milli Eğitim'in sorularını da çözebilirsiniz.
 
İlk senesinde girmiştim LGS'ye. TEOG'a göre daha zor olduğu dorudur ama bu kadar da büyütmeyin gözünüzde iyice batırırsınız. Denemelerde 5-6 Matematik neti yapıyordum asıl sınavda 13 netim vardı dolayısıyla denemeleri boşverin. Çok soru çözmeye değil konuları anlamaya çalışmanız sizin için daha iyi olacaktır. Ayrıca bol bol kitap okuyun ve varsa sınav heyecanınızı yenmeye çalışın. Ben Matematik sorularını ilk gördüğümde sınavda ağlamıştım ama daha sonradan çoğunu çözdüm. Son olarak da sınavda yapamadığınız veya emin olamadığınız bir soru olursa direkt başka sorulara geçin.
 
Editör yayınları ben de kullanmıştım. Konuyla alakası olmayan sorular.
Analiz becerisi yerine zeka sorusu sormuşlar. Model Yayınlarını tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı