6000TL PC toplama

Bütçe
6000
Sorun değil kurulu halde gelir sadece ekran kartını takarsın oda basit zaten istersen internetten de nasıl takıldığında bakabilirsin
Ekran kartı takmayı biliyorum ama güç kaynağından kablo takılan ekran kartı hiç takmadım. Yuvası oluyor güç yuvası büyük ihtimalle. Bitek onu takmadım ama onu da yaparım büyük ihtimalle.
 
Anakart sistemi güncelleştirmeye kapalı onu dikkate alarak alın. RAM'ler için MHz desteği sınırlı VRM kalitesi vs sınırlı yarın 4.nesil taksan sıkıntı yaşatabilir vs vs. Sistem fiyatı gayet iyi ama bu anakart olmamış gerçekten. Bir anakart editleme kısmı da çok sınırlı hepsi birbiriyle aynı anakartların bir tane de ekstrem seçenek koymuş çakallar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart sistemi güncelleştirmeye kapalı onu dikkate alarak alın. Ramler için MHZ desteği sınırlı VRM kalitesi vs sınırlı yarın 4.nesil taksan sıkıntı yaşatabilir vs vs. Sistem fiyatı gayet iyi ama bu anakart olmamış gerçekten. Bir anakart editleme kısmı da çok sınırlı hepsi birbiriyle aynı anakartların bir tane de ekstrem seçenek koymuş çakallar.
Yani RAM' leri tam performansta kullanamayacağım. Peki BIOS güncelleme yapmama gerek var mı bu sisteme? Yoksa tak çalıştır mı?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı