Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max mi yoksa Redmi Note 8 Pro mu?

Arkadaşlar, bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir? (Note 9 Pro Max yakında ülkemize gelecek)


Redmi Note 8 Pro tamamen fiyat performans ürünü alırsan pişman olmazsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir? (Note 9 Pro Max yakında ülkemize gelecek)
Hocam Redmi Note 9 Pro daha yeni bir işlemci kullanıyor. Bir tık daha iyi. Ne zaman çıkcağı belli değil ama çok acelen yoksa 1-2 ay daha bekleyebilirsin. Aşağıdaki linkte arkadaş Redmi Note 9 Pro' nun işlemcisini anlatıyor, orayı oku, sana yardımcı olur.
 
Peki Xiaomi Note 8 Pro'yu ülkemize 2500 TL olarak getirdi. Note 9 Pro neden bu kadar ucuz. Ya da vergilerle falan mı Note 8 Pro'nun fiyatı arttı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki xiaomi note 8 proyu ülkemize 2500 tl olarak getirdi.note 9 pro neden bu kadar ucuz.Yada vergilerle felan mı note 8 pronun fiyatı arttı
İlkte piyasaya ucuz fiyatlarla satıyorlar sonradan arttırıyorlar fiyatı. Eğer fiyattan çekiniyorsan redmi note 8 al proyla arasında o kadar fark yok performans olarak aynı gibiler.
 
Acelesi yoksa note 9 pro nun gelmesi beklenebilir. Note 8 pro şu an alınsa kullanıcısını üzmez ama note 9 pro nun fiyatı selefi civarında olursa 9 terih edilmeli bence. Mediatek performans konusunda geri kalmasada verimsizliği beni rahatsız edici seviyede note 9 pro varke. Burada ki karşılaştırmadan sonra daha bir göze batar oldu.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı