Mount & Blade II: Bannerlord Geforce Now'a gelecek!

30 Mart'ta Türkiye saatiyle 13.00'da çıkacak olan Bannerlord, Geforce Now ile oynanabilir olacak.

IMG_20200329_205027.jpg
 
Oyun zaten çoğu sistemde oynanabilir bir seviyede olacaktır diye düşünüyorum, daha önceki yayınlanmış olan tahmini önerilen sistem gereksinimleri dikkate alınmamalı. Oraya baktıktan sonra sanki Battlefield 6 Online oynayacakmışız gibi bir hava veriyor, MB'den böyle bir şeyin çıkması imkansıza yakın bir şey oysaki.
 
Eki Görüntüle 523554
Şu sistem için GeforceNow'a ne lüzum var (Depolama kısmı hariç)?
(!)

Bunlar gerçek veriler mi sizce? Minimum i3 8100 işlemci, GTX 660 ekran kartı !! GTA 5 bile bu kadar sistem istemiyor, yapmayın. MB diyoruz adı üstünde Battlefield 5, Call Of Duty Modern Warfare 2019 değil dikkatinizi çekeyim.
 
Çıkışına son 1 gün kalmış. Bence gerçektir.

UHD 630 ile GTX 660'ı aynı kefeye koyan bir tablonun gerçek olmadığını düşünüyorum, hele ki önerilen sistemde Ryzen 5 3600X/9600K istemesi ayrı bir abartı olmuş. Ayrıca gönderdiğiniz SS'te nihai çıkışta bu tahminler değişiklik gösterebilir denmiş, oyun çıktıktan sonra hep birlikte göreceğiz iyi bir sistem isteyip istemediğini. Bana kalırsa, dışardan gördüğüm kadarıyla R3 1200 + 1050 Ti +8 GB RAM isteyecek bir oyun, daha fazlası komik olur.
 
Son düzenleme:
Oyunu defalarca ertelediler ve şimdi de dalga geçer gibi 1 gün erkene alıyorlar. Neyse oyun erken erişim olarak olsa da çıktı. Yaptıkları kolay da değil zaten. Bir an önce Türkçe dil desteği gelse de şöyle zevkle oynasak.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı