Thrustmaster T300RS GT alınır mı?

• Konuyu başlatan Majest
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 184
Cok fiyat farki oluyor hocam ya. Ben bu Thrustmaster'i bile anca aliyorum. Normalde pxn falan alacaktimda V10 prosunu bulamadim.
Size bu seti anlatamam hissini ama alıcağınız thrustmaster ile cidden anlaşılabilir bir fark olucak 3-4k için asla diğerine bakmanızı tavsiye etmem yazık edersiniz bir yerde moza var. Forza assetto f1 de h vites ile işiniz ne ki onuda anlamadım zaten shifter kullanılıyor f1 tarzı oyunlarda. Direct drive bambaşka bir his thrustmaster gerçekten rakibi değil.

Size bu seti anlatamam hissini ama alıcağınız Thrustmaster ile cidden anlaşılabilir bir fark olacak 3-4K için asla diğerine bakmanızı tavsiye etmem yazık edersiniz bir yerde moza var. Forza assetto F1 de h vites ile işiniz ne ki onu da anlamadım zaten shifter kullanılıyor F1 tarzı oyunlarda. Direct Drive bambaşka bir his Thrustmaster gerçekten rakibi değil.

Hocam beni cok arada biraktin şu an 😅

3 haftadır falan vatanda gece indiriminde 26bindi. Az bekle düşer belki. Düşmezse attığım PXN'i al. R3'ün direksiyonu falan bile kötü malzemesi.
Güç konusuna gelirsem fazlasıyla güçlü. Motosiklet kazası sebebiyle iki kolum kırıldı ikisinde de platinler var. Hala iyileşme sürecindeyim. FFB %100 ayarda kalmış assetto'da kaza yaptım. Platin oynayacaktı yerinden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı