Bannerlord'un kırılmasi hakkindaki dusunceleriniz ne?

Arkadaşlar maalesef cracklendi.
Screenshot_20200331-141927.jpg
 
Bence oyunu hazır biçimde çıkartıp insanların önüne sunmaları gerekirdi. İnsanlar crack sitelerinde sürekli hazır olmayan bir oyuna niye 135₺ vereyim diye ifadede bulunuyorlar. Firma bence çok yanlış bir politika ile sundu oyunu. Bu benim düşüncem sizinkilere de saygım sonsuzdur.
 
Degisen pek bir sey yok aslinda. Oyunu orijinal alan alacak, korsan cekmek isteyen ise oyun kirilana kadar bekleyecekti.

Ben sahsen oyunu su anki fiyatiyla almayacagim icin beklemedeyim.

hazır olmayan bir oyuna niye 135₺ vereyim diye

Oyun erken erisim olarak cikmasa yine para vermeyeceklerdi. Bu da onlara bahane oldu. Hazir degilse niye korsan indirip oynuyorsun derler adama.
 
Yazıktır günahtır kardeşim. Adamlar erken erişimde Türkçe olmamasına rağmen talepler üzerine yetiştirip koydu. Kaç yıldır bu oyun için uğraşıyorlar ve en önemlisi bu bir Türk yapımı oyun. Günümüzde doğru düzgün 130 TL'ye oyun mu var? Destek olacağınız yerde köstek olmayın. Oynamayacak olsanız bile alın. Türkiye'de oyun sektörünün gelişmesi lazım. Neden gelişemediğini yorumlardan görüyoruz. Ayrıca bu oyun korsan olarak oynanmaz. Sürekli olarak güncelleme gelecek. Her gelen güncelleme için yeni sürüm korsan mı arayacaklar? Hadi korsan kullanıyorsunuz madem, kendi ülkenizin yaptığı oyunu korsan olarak oynamayın bari. Çıktığı gibi aldım, gayette güzel olmuş. Verdiğiniz paranın karşılığını saatlerce kendini oynatarak çıkarır. Durumu olmayan arkadaşlara bir şey söylemiyorum fakat 130 TL çok gibi ölücü yorumları yapmayın. Tekrardan söylüyorum, her şeyden önce kendi milletinizin yaptığı bir oyun olduğunu unutmayın, destek olun.
 
Son düzenleme:
Bir de Türk'ün Türk'den başka dostu yok derler. Al buyur, sözün bittiği noktadayız işte. Evet yeri geliyor ben de korsan oyun oynuyorum fakat o oyunu oynadıktan sonra eğer gerçekten keyif almışsam, bana iyi vakit geçirtmiş ise oyunu bitirdikten sonra gidip satın alıyorum. Yıllar yıllar sonra steam'den Half-Life'ı satın almam bunlardan sadece bir örnek. Çocukken bana bolca vakit harcatan, keyif veren, eğlendiren bir oyundu fakat korsan oynamıştım çünkü çocuktum ve satın alacak bütçem yoktu. İlk işime girdikten sonra aldığım ilk maaş ile gidip satın aldım, evet belki Valve gibi bir firmanın benim satın almam ile kurtulacağı yoktu fakat biliyordum ki "haklı olanın hakkını vereceksin". Ayıptır, yazıktır, o kadar çalışan insana günahtır. Emeğe saygı biraz.
 
Tabii ki destek olalım firmaya . Ancak bu oyunu bir İngiliz, Fransız veya Amerikan firma geliştirseydi, acaba böyle bir konu açılır mıydı merak ediyorum :) .

Korsan siteleri incelediğimde, sorunlu oyuna neden 135 TL vereyim yazanlar olmuş. Haklıdır haksızdır orası beni ilgilendirmez. Ancak Türkiye pazarında korsan kullanım inanılmaz yüksek. Normal bir durum.
 
Bunun olacağu belliydi zaten. Ne bekliyordunuz ki? Adamlar "bunu Türkler yapmış, bunu kırarsak hepsini öldürmemiz gerekir, 1 tane bile hayatta kalırsa gelip intikam alır" falan mı diyecek? Para kazanmayı Bannerlord'dan çok daha fazla hakkeden oyunlar kırılırken böyle sesiniz çıkıyor mu? 7-8 yıl geliştirilen tek oyun Bannerlord mu?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı