Bannerlord'un kırılmasi hakkindaki dusunceleriniz ne?

Crackwatch isimli sitede Kırıldığına dair yazılar var.
 

Dosya Ekleri

  • 3.jpg
    3.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 44
O****u Ço*****ı. Ne derseniz deyin, ceza verirseniz de verin. Bana deseler bu oyunu kıran ekip şu, gider bıcaklarım.
?
Arkadaşlar fazla imkanım olmadığı için torrent olarak Transformers Devastation adlı oyınu indirdim. Neyse kurdum ve açtım. Ama oyun pencere modu yani tam ekran değil de küçük ekran açıldı. Herhalde bunun yüzünden de daha oyın açılırken çıkan Hasbro yazıları bile kasıyor. Oyunu tam ekran yapıncada PC kapanıyor ve 60 Hz felan gibi şeyler yazıyordu. Ekran kartım HD 4650 işlemcim ise E5300 yani minumum sistem gereksinimlerin üstünde. Lütfen yardım edin. Oyun korsan.
Bu sorunu ben eski bilgisayarım da oyunu korsan kullanırken alıyordum. Arada 2-3 yıl geçti tam hatırlamıyorum ama özelliklerden uyumluluk ile ilgili bir şeyler kurcalamıştım. Ayrıca oyunun kurulu olduğu dosyalardan da çözünürlüğü 720P seçmen işe yarayabilir.
 
Oyun zaten eninde sonunda kırılacaktı, ha Türk kırmış, ha Rus, ha İngiliz.
Oyun zaten çıktığı gün çok beklendiği için çabucak kırılması muhtemeldi, hele bi' de fiyat 135 TL gibi bir fiyat olunca...
 
Steam'e çıkan oyunlar Valve'a kazandıkları paranın %20 sini veriyor arkadaşlar. Oyun 120TL den çıktı.
Birileri gitmiş Half Life ile karşılaştırmış... Diyecek bir şey bulamıyorum..
 
Ne olmuş kırıldıysa? Her oyun kırılyıor DOOM Eternal de çıktığı ilk gün kırıldı, bir çok AAA oyun çıktığı ilk haftalarda kırılıyor. Bannerlord'a gelince niye yazık oluyor peki? Diğer oyunlarda emek yok mu?

8 yılda farklı bir oyun yapsalardı keşke. Bu oyun Warband'ın aynısı resmen. Oyunda at sürmeden tut vurma mekaniklerine, yürüme mekaniklerine kadar bütün Gameplay Warband ile aynı. Vuruş hissi bile aynı. İnsan birkaç yeni vuruş stili ekler, animasyon ekler, vuruş hissini geliştirir... Hiçbiri yok.

Artık oyunlarda "next gen" dediğimiz yeni bir çağa giriyoruz ve bu oyunda hala ara sahne yok. NPC'ler boş boş suratına bakıyor. Savaşlarda çıkan tek ses bağırma sesi. Askerlerin hepsi yürüme ve kılıcı vurma hareketi yapıyor. Biraz kılıçlar çarpışsın, kimisi yere düşsün, kimisinin kolu bacağı çıksın falan ne bileyim. Bir aksiyon olması lazım, o savaş atmosferini yansıtması lazım oyuncuya.

Maalesef bu oyun olmamış. Hele 2020 yılında hiç olmamış. Oyunu oynayacak olan tayfa, Warband'dan gelen kemik tayfa. Daha önce M&B oynamamış bir kişi, şu yılda satın alıp oynasa beğenmeyeceğine eminim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı