S2 Son Silah oyunu nasıl açılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hortlatmak gibi olmasın ama hayır, ağlamayacağım. Ortaokul hayatımı bu oyuna verdim. Şimdi üniversite birinci sınıfım. Yine piyasaya sürülse üniversite hayatımı bir kenara bırakmaya hazırım...
 
Merhabalar oyun dosyalarını benimle paylaşmanız mümkün müdür? Acaba bu işlerden anlayan bir tanıdığım var ona denettirmek istiyorum.
@@Jason Hudson rica etsem oyun dosyalarını benimle paylaşır mısınız?
 
@byomerszr Tekrardan yüklemeyi başlatacağım. İnternet yükleme hızım düşük olduğu için yüklenmesi sabahı bulur herhalde. Bitince de bağlantı adresini burada paylaşırım.
 
@Jason Hudson gerçekten teşekkür ederim eğer ki bir gelişme olursa sizlere de bildireceğim. IP adresi ile bağlanma tarzında bir şeyler yapabilirsek birlikte oynayabiliriz umarım.
 
S2: Son silah dosyaları tekrar yüklendi.


Uzun süredir oyunun dosyalarını arıyordum. Paylaşım için teşekkür ederim, kimseyi heycanlandırmak istemiyorum fakat oyunun model ve animasyonlarını çıkartıp Unity oyun motoru ile kendi yazdığım FPS Controlleri ile tekrardan yapmak istiyordum fakat dosyaları bulamamıştım. Rastgele gezinirken sağolsun arkadaş paylaşmış gördüm indirdim şuan dosyaları inceliyorum. Eğer oyunun tüm içeriği dosyalarda mevcutsa herşeyi Decompile edip oyunu yeniden yapacağım. Zaten S2 Son Silah'a benzer bir proje üzerinde çalışıyordum projemide sizler ile burada paylaşayım.

New_hud.png
 
Oyuna bi tane sunucu kuralım oda felan açabilsinler. Nasil ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı