PS4 fiyatları neden bu kadar uçuk?

200749

Kilopat
Katılım
5 Şubat 2018
Mesajlar
4.629
Makaleler
11
Çözümler
32
Arkadaşlar PS4 fiyatlarında olağanüstü bir fiyat var anlamadığım şekilde. Elimde nyko ek disk aparatıyla takılmış 4 TB ek SSHD'li 1 TB yani toplamda 1 TB HDD+ 4 TB SSHD'li PS4 var. Bunu ikinci ele kaç TL'den koymamı önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya fırsatçılık ya da...

Untitled2.png
 
@Hielah Bazen fiyatlarda doların etkisini saçma buluyorum. Çünkü örnek olarak satıcı firma gidip dolar 4 TL iken stoklarını dolduruyor. Satmaya gelince güncel kurdan satmaya kalkıyor. Yüzde milyon kâr yapmaya çalışıyorlar. Bu resmen fırsatçılık. Merak ediyorum dolar birden 2-3 TL'ye düşse, 4 TL kur ile doldurdukları stokları aynı prensiplere uyup, zararına ürün satacaklar mı? Hiç sanmıyorum. Verdiğim rakamlar örnekti tabii ki. Bu size de saçma gelmiyor mu? Şu anki kurdan stoklarını doldurupta satış yapanların fiyatlandırmalarına bir şey demiyorum tabii ki.
 
Ya hani gider zarara girmeden mevcut bir kâr koyupta satmaya çalışır. Vergileri bilmem nedir, halleder. Fakat o mantık bizim ülkede işlemiyor. Buna kızıyorum.
İnsanlarımız aynı zamanda geleceğindende korkuyor, önünü göremiyor. Bu sebepten dolayı fiyatları artrırabiliyorlar. Yani tek suçlu insanlar değil. Ülkenin yönetim zihniyetindende kaynaklanıyor.
 
Dolar PS fiyatını etkilemez. Euro etkiler.

Çok sevdiğim PS4'umu piyasanın altına, 1900'e sattım. 1200'e Xbox One S aldım. Daha ucuz. EA Access var.

Xbox One alabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı