Galax 1660 Super 1 CLICK OC Fan sorunu

Katılım
3 Mart 2019
Mesajlar
4.028
Çözümler
108
%35 fan hızı altındayken bir türlü devrine oturmuyor kart arkadaşlar. Video linkini bırakacağım arkadaş gayet güzel bir şekilde anlatmış problemi. MSI Afterburner üzerinden %35 fan hızına sabitleyip kullanıyorum artık, bu şekilde bir problem olmuyor gibi görünüyor. Uzun vadede bir problem çıkarabilir mi bu olay?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bu sorun size özel olmayabilir bu ekran kartının kronik bir sorunu gibi geldi bana birden fazla kişide bu sorun olduğuna göre.
Evet kronik sorun muhtemelen. Satış yapan site bunu sorun olarak görmediği için değişim yapmıyormuş sanırım, bu sebeple göndermek istemedim şimdilik ben de kartı. Galax'a bu problem ile ilgili mail attım bakalım dönüş yapacaklar mı.
 
Evet kronik sorun muhtemelen. Satış yapan site bunu sorun olarak görmediği için değişim yapmıyormuş sanırım, bu sebeple göndermek istemedim şimdilik ben de kartı. Galax'a bu problem ile ilgili mail attım bakalım dönüş yapacaklar mı?

Ben Galax'a messenger üzerinden yazdım cevap vermişlerdi ordan da şansınızı deneyebilirsiniz servis böyle bir şeye sorun yok dediğine göre kart bu şekilde çalışıyor. Sorun edilecek bir şey yok zaten oyun oynarken %20 %30 fan devirlerinde kullanırsanız kart bariz ısınacak o değerlerde ben hiç önermiyorum zaten Chrome'da gezinirken veya film izlerken bile en azından %50'de olmalı kartın serinliği için bu ayarda ses yapacağını düşünmüyorum zaten.
 
%35 fan hızı altındayken oluyor. Attığım videoya bir bak, tam o şekilde. %35'e sabitliyorum ben fan hızını kullanırken de, yine bizi buluyor belalar demek istiyorum. Bahtsız bedeviye döndük yemin ediyorum. 😂
Oyun oynarken zaten %35'den hızlı dönüyor fanlar genelde. Çok takmayın boşverin. Ben bir test yaparım 1 saat sonra felan bakalım bende var mı aynısı. Tek sorunumuz fan olsun hocam 68 derece zaten sizin kart canınızı sıkmayın :)
 
hala kullanıyor musunuz acaba memnun musunuz
Ben pek memnun değilim. Kartında sorun yaşamayan arkadaşlar stabil şekilde kullanıyor sanırım. Fanlarda bu anlattığım ses problemi ve her oyunda FPS droplar yaşıyor olmam canımı sıktı biraz. 1080P monitörümün olmaması ve dönüştürücü kullanmamın bir alakası olabilir mi diye düşünüyorum, öncesinde RX590 ile FPS drop yaşamıyordum. Anlam veremiyorum.
 
Ben bu kartı aldım. Yaklaşık bir ay oldu ve dediğiniz olay bende de oldu fakat zaten kart 55 dereceye ulaşmadan fanlarını çalıştırmadığı için buna problem denir mi bilmiyorum. Otomatikte kullanıyorum ve ekran kartı fazla ısınırsa fanları çalışmaya başlıyor. FPS düşmesi yaşamadım o konu hakkında bir şey söyleyemem.
 

Geri
Yukarı