Recep Baltaş'ı çok sevmek

Kardeşim anlayın şunu şu kötü günlerde biraz sohbet edelim diye konuyu açmıştım ama sizin gibi insanlar bunda art niyet arıyor. Artık lütfen bu yaklaşımınızı bırakın.
TR insanının özellikle de haksız olduğu ortaya çıktığı zaman sinirlendiğini düşünüyorum yani ben size hakaret etmiyorum yanlışınız olduğunu düşünüyorum.Ayrıca herhangi bir art niyet taşımıyorum. Siz bir konu açtınız ben de bu konuya ahlak sınırları içerisinde yorumumu kattım.
 
TR insanının özellikle de haksız olduğu ortaya çıktığı zaman sinirlendiğini düşünüyorum yani ben size hakaret etmiyorum yanlışınız olduğunu düşünüyorum. Ayrıca herhangi bir art niyet taşımıyorum. Siz bir konu açtınız ben de bu konuya ahlak sınırları içerisinde yorumumu kattım.

Tamam kardeşim bu senin düşüncen. Arık bunu çok uzatmayıp Technopat Sosyal'de başkalarına yardım etmeyi istiyorum. İyi sosyaller:D.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı