Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

Trust Factor' üm yüksek olduğundan benim açımdan bir sıkıntı olmuyor, hile kullananlara denk gelmiyorum genelde. Hile olarak gördüklerim de banlanmıyor; "sanırım ben kötüyüm" diyorum ki genelde öyle oluyor. Oyun eğlenceli, resmen kült olmuş bir yapım ve her türlü sistemde çalışabiliyor, bu yüzden oynuyorum. :)
 
Arkadaşıma Valorant videosu izlettim yok aga bana göre bir oyun değil bu benim kafa basmaz buna cs go devam dedi.

Cs go da ise adam görüyorsun vuruyorsun çok aşırı taktik isteyen bir oyun değil aimi iyi olan biri için basit ve anlaşılabilir bir oyun olduğundan bu kadar çok popüler olduğunu düşünüyorum.

Örnek vermek gerekirse Lol de aynı şekilde Dota'dan daha anlaşılabilir bir oyun olduğu için dünya genelinde daha popüler.
 
Çocukken elimdeki tüm parayı internet kafeye verir Abilerle CS 1.6 oynardım. Duvardan vurup beni ağlatırlardı. CS'nin ne kadar zalim bir oyun olduğunu çocukluktan anladım ben. 2000-2003 doğumlular ilk darbesini CS'de duvardan vurularak yedi. Kısaca çocukluk alışkanlığım. CSGO ile 2015 yılında tanıştım. Haliyle CS görünce benim gibi CS müptezelleri oyunda ne kadar hile olsada oynamaktan vazgeçemiyor. Kanıma işlemiş arkadaş.
 
Trust Factor'üm yüksek olduğundan benim açımdan bir sıkıntı olmuyor, hile kullananlara denk gelmiyorum genelde. Hile olarak gördüklerim de banlanmıyor; "sanırım ben kötüyüm" diyorum ki genelde öyle oluyor. Oyun eğlenceli, resmen kült olmuş bir yapım ve her türlü sistemde çalışabiliyor, bu yüzden oynuyorum. :)

Oyunu aldığım 2014'den beri ne hile kullandım ne uyarı aldım ne de başka bir şey oldu. Trust Factor'ü sizden daha düşük bir takım arkadaşı ile oyuna girdiğiniz an bunun bir anlamı kalmıyor.
 

Geri
Yukarı