Crackli oyun Bitcoin mining yapar mı?

Arkadaşlar ben crackli oyun yükledim. 15 GB oyun çalışıyor ama Bitcoin mining yapar diye tedirgin oldum bu arada Bitcoin mining in ne olduğunu da açıklayabilir misiniz? Teşekkürler.

Korsan oyunlarda büyük ihtimalle vardır.
 
Son düzenleme:
Bununla tarama yapın;


Ayrı olarak korsan kullanıyorsanız AV bulunsun sisteminizde. Kaspersky ya da Norton kullanabilirsiniz.
 
Tamamen şans işi. Bazı çakallar korsan oyun içerisine koyabiliyor. Her zaman orijinal yazılım kullanın. Bitcoin sanal bir para birimidir ve işlem gücü kullanılarak basılır(Detaylarına girmiyorum. Eğer merak ediyorsanız araştırabilirsiniz.). Bu virüs bilgisayarınıza girdiğinde bilgisayarınızın işlem gücü Bitcoin madenciliği için harcanır. Kazılan Bitcoin virüsü yapanın eline geçer. Kısaca bilgisayarınızı darphane gibi kullanır. Bilgisayarınız virüsü yaratan için para kazanır.
 
Tamamen şans işi. Bazı çakallar korsan oyun içerisine koyabiliyor. Her zaman orijinal yazılım kullanın. Bitcoin sanal bir para biri midir ve işlem gücü kullanılarak basılır(detaylarına girmiyorum. Eğer merak ediyorsanız araştırabilirsiniz.). Bu virüs bilgisayarınıza girdiğinde bilgisayarınızın işlem gücü Bitcoin madenciliği için harcanır. Kazılan Bitcoin virüsü yapanın eline geçer. Kısaca bilgisayarınızı darphane gibi kullanır. Bilgisayarınız virüsü yaratan için para kazanır.

Bunu anlamanın bir yolu yok mu?
Korsan oyunlarda ki bir sürü virüsü algılamayabilir. Format atın bence.

Oyunu silsem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı