LGS son 1 ay kala çalışılır mı?

Instagram'ın var mı sana sorularım varda özelden Instagram'ını yollar mısın?

Çalışılır tabii sen kendini nasıl hissediyorsan öyle eğer hala eksiğim var diyorsan çalış son haftaya kadar son hafta kitap okursun. Bu arada Türkçe için 2 yanlış çok bence eksiklerini tamamlaman lazım 3 haftada 50 60 puan üstlere yükselebilirsin çalışarak
 
2018 yılında YGS sınavında altıma işedim. Barajı 2 yumurtalık ile geçmeyi başardım. 900 bin sıralamam vardı. Psikolojim, moralim yoktu. LYS sınavına son 2 ay kala yurda verdiler. 1 ay motive olmam sürdü, 1 ay çalışmam. Sözel bölümüne çalıştım daha çok. 93 bin sıralama yaptım. Şu an 3.sınıf ilahiyat öğrencisiyim. Anlatması çok kolay ama günde 10 saat çalıştım ve doping hafıza edebiyatın çok yardımı oldu. Sadece 1 video ile 30 kitap ezberliyordum. Yani istersen her şeyi yapabilirsin. Sadece motive olman ve dikkatini dağıtmaman gerek. En zor olan da o zaten. Sana başarılar.
 
selamünaleyküm, LGS'ye 1 ay kaldı. Bildiğiniz üzere LGS yalnız 1.dönem müfredatından sorulacak. Ben 1.dönem çalıştım. Çok çalışmadım ama az da değil. 1. dönem deneme ortalamam 350 diyebilirim. Ben klasik Anadolu çocuğuyum yükseklerde gözüm yok. İstediğim okul 334 puan istiyor. Ben yine garanti olsun diye puanımı arttırmak istiyorum sizce 1 ay kala "LGS çalışılır mı veya nasıl çalışmalıyım" aşağıya kendimle alakalı bilgileri vereceğim.

-ezber rahat yaparım.
-Matematik az anlarım.
-Motivasyonumu hep kaybederim.
-Sözelim iyidir.

Bende bu sene LGS öğrencisiyim. Matematiği anlarım ama yorumlayamam. Motivasyonum yok. Sözelde inkılap dışında çok iyiyim. 350 ile başladığım dönemde şu an 410 üzeri alıyorum. Bu sene çoğu kişi bıraktı LGS yarışını. Deneme sınavları çöz süreli bir şekilde. Büyük ihtimalle 360-370 arası alırsın. Onun dışında çok sorun olmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı