- Katılım
- 10 Temmuz 2017
- Mesajlar
- 3.844
- Çözümler
- 16
Ne yani konu sahibi için Rockstar sunucularını mı ele geçirelim? Moderatör arkadaşım cevabını vermiş zaten. O konuda ne gibi bir yardım bekleniyor, enteresan.
Orada 30 gün süre yazıyormuş.Ne yani konu sahibi için Rockstar sunucularını mı ele geçirelim? Moderatör arkadaşım cevabını vermiş zaten. O konuda ne gibi bir yardım bekleniyor, enteresan.
Konuyu okudum? Arkadaş kalıcı olarak ban aldıysa illa ki bir sebebi vardır.Orada 30 gün süre yazıyormuş.
Kendi ağzınla söylüyorsun. Arkadaş bunu sebebini öğrenmek için açmış zaten konuyu. Türkçe Yama kullandığı için engellendiğini biliyor. "Aynı durumu yaşayan insanlar var mıdır acaba" düşüncesiyle açılan bir konuyu Rockstar'ın yasaklama politikasının linkini atıp konuyu kilitlemek pek etik değil. Eminim arkadaş o siteye konuyu açmadan önce de girmiştir zaten.Konuyu okudum? Arkadaş kalıcı olarak ban aldıysa illa ki bir sebebi vardır.
Türkçe Yama hile mi? Ayrıca arkadaşın 30 günlük banı birden süresize dönüyor. Arkadaş bunu öğrenmenin peşinde.Adamın birisi gelip hile açıyor sonra ban yeyip oturunca 'Ben hile açmadım, ban yedim.' vs. yazıp konu açıyor sonra bir moderatör itiraz edemeyeceğini söyleyip konuyu kapatıyor. Burada moderatörlere karşı bir kin, nefret sezdim. Neden böylesiniz?
Türkçe yama hile değil fakat Technopat'ta bile bir sürü konu açıldı ki ben bunu bildiğini düşünüyorum. Bakın bu benim fikrim.Türkçe Yama hile mi? Ayrıca arkadaşın 30 günlük banı birden süresize dönüyor. Arkadaş bunu öğrenmenin peşinde.
Ben ortada öyle bir şey görmüyorum. Arkadaş 1 ay yediğini görmüş, 1 ay beklemiş. Girdiğinde ise sınırsız olarak değiştirilmiş. Aynı durumu siz yaşasanız ne yapardınız?Türkçe yama hile değil fakat Technopat'ta bile bir sürü konu açıldı ki ben bunu bildiğini düşünüyorum. Bakın bu benim fikrim.
30 günlük ban yemediği, direkt kalıcı yasaklandığı gayet ortada değil mi sizce de?
Bir halt yemeden kalıcı ban yemeyeceğimi bildiğim için önce ban yememe sebep olan şeyi silerdim bilgisayarımdan. Yani, anladınız mı?Ben ortada öyle bir şey görmüyorum. Arkadaş 1 ay yediğini görmüş, 1 ay beklemiş. Girdiğinde ise sınırsız olarak değiştirilmiş. Aynı durumu siz yaşasanız ne yapardınız?
Arkadaş bir şey yapmadım demiyor ki zaten. Sorununu merak ediyor. Belli ki siz sorunun neden(ler)ini biliyorsunuz. O zaman konusuna yardım etmeniz beklenirdi değil mi? Burada arkadaşın konusunun kapatılmasının doğru bir hareket olduğunu savunmanız değil.Bir halt yemeden kalıcı ban yemeyeceğimi bildiğim için önce ban yememe sebep olan şeyi silerdim bilgisayarımdan. Yani, anladınız mı?
1 ay ban kalıcıya döndüyse Rockstar'a ters düşen bir uygulama falan kullanıyordur. Kimse ama kimse bir şey yapmadan ban yemez hele Rockstar gibi büyük bir şirketin oyunundan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.