Skoda Karoq iyi mi?

Gayet iyi araç fakat bayiden iyi bir indirim almayı başarırsanız Tiguan'ın yol tutuşu, yalıtımı ve konforu "çok az" daha iyi. VW bayileri genellikle 40 bin TL civarında iyi indirimler yapıyorlar satın alımlarda. Bu modelin dışında Peugeot 3008 de gayet iyi araçtı, benim seçmeme nedenim konforda Tiguan'a göre çok az daha geride olması ve arka kısımda masa bulunmamasıydı.

Yakın zamanda araba almak için C HB - C SUV ve D Sedanların büyük kısmını test etme şansım oldu.
 
Senelerdir Skoda Yeti'ye biniyorum ve imkanım olsa satıp direk Karoq alırım aracımdan çok memnunum. Karoq da Yeti'nin devam modeli olduğu için gayet iyi ve tercih edilebilir bir model olduğunu düşünüyorum.
 
Skoda Karoq & Toyota C-HR & Nissan Qashqai arasından seçerdim.
C-HR'ın burada işi ne onu çözemedim.

@Nightswt Süspansiyon konforu olarak Tiguan'dan da biraz daha iyi olduğuna ve test edilmeden araba alınmayacağı konusuna katılırım ama o aracın da eksikleri var. Yol tutuşu gerçekten iyi değil ve arka kısımdaki 33-33-33 koltuk dizilimi de bence başarısız. Biraz kilolu biri oturuyorsa dar kalıyorlar, 40-20-40 dizilimi en azından 2 yolcunun konforlu olmasını sağlayacakken 33-33-33 yolcu konforundan ve alanından biraz çalıyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı