Gamepower ve benzeri markaların ülkemizde popülerleşmesi

Ben de sağlam markaları almaya çalışıyorum. Ama sırf marka diye de binlerce lira vermem. 6 senedir Snopy SG R601 kullanıyorum Fifa 16-17-18-19-20 oynadım. Şuan hala Fifa 20 oynuyorum hiç bir sorun çıkarmadı. Evet teknoloji şans işi ama kullanılması gerektiği gibi kullanırsan bir şey olmuyor.
 
Ünlenmesinin en büyük sebebi aşağıdadır:
 
Sana neden katılayım, Asus,MSI,Steelseries, bloody,Logitech gibi dev markalar 500-600₺ mouse satıyor en kötü gaming mouse 200-250₺ aşağısı değil.

Gider adam gamepower alır en fazla 150₺'ye en azından mouse görür. Kendim rog pugio kullanıyorum, durumu olmayan alamaz bu yüzden kesinlikle gamepower markası ve James donkey gibi F/P ürünlerin arkasındayım.

PSU konusuna gelince,

Yok patlar eder şöyle böyle demeyin artık tamamen sallıyorsunuz ne dayanağının var nede bunu yaşayan biri.
Kaldı ki garanti denen birşey var.
PSU modelleri tabi ki bir FSP değil ama 200₺ ile 400₺ çok farklı işler.

Eğer işime gelmiyor diyorsan bir Türk firması kurun görelim, gerçi everest markası var ancak beş para etmez.
siz bu firmaları arkalamazsanız zaten satan 100-200₺ fazla fiyat ile satar rekabet yok diye.
Bence yanlış bakış açısı. Herkesin kalite ve konfor anlayışı farklı olabilir. Gel gelelimki piyasada özellikle görünüşü itibarıyla çok fazla aldanıp kullanan arkadaşlarımız var. Buraya belki hemen hergün insanlar şöyle yazılar yazıyor "şu marka psu patladı, bu marka klavye bozuldu, eşek marka ssd,hdd gibi oldu vs." Haliyle bu tarz sorunlar yaşadığınızda diğer donanımlarınızıda tehlikeye atıyorsunuz. Mesela En önemli parçalardan birisi psudur bir sistemde. Çünkü yangın gibi büyük tehlikelere bile yol açabilir. Basit bir arıza durumunda anakarta zarar vermeside olası. Ucuz ve ışıklı mışıklı diye alınan ürünler bir süre sonra belki sistemi çöp edebiliyor ya da yavaşlamalar olabiliyor. Haliyle veri kaybı, kullanıcının konforundan feragat etmesi, olursa garanti süreci ve mecburen artık kaliteli bir donanıma geçiş diye devam ediyor. Bunlar tabiki mutlak olacak şeyler değil ancak birçok arkadaşımızda görüyoruz, okuyoruz. Siz şanslıymışsınız, umarım böyle sorunlardan biriyle karşılaşmazsınız.
 
Daha bu hafta içinde PSU'da arıza çıkaran iki kişi gördüm, orada kesinlikle ve kesinlikle haksızsın.
Monitör konusunda da alternatifleri vardı birkaç ay önce. Aynı fiyat aralığında hem de. Onları öneriyordum, hem daha güvenilir markalar hem de daha iyi malzeme kalitesi.
Ekipmanlar konusunda size hak veriyorum. Parası olan iyi ürün alır, olmayan F/P olanı alır. Ama F/P olanı iyi üründen üstün görenler var, bunlar hoş değil.
Gamepower Türk firması mı? Gamemax'in alt kolu diyorlar DA Forum'da. O da Çinli bir marka işte.
 
Daha bu hafta içinde PSU'da arıza çıkaran iki kişi gördüm, orada kesinlikle ve kesinlikle haksızsın.
Monitör konusunda da alternatifleri vardı birkaç ay önce. Aynı fiyat aralığında hem de. Onları öneriyordum, hem daha güvenilir markalar hem de daha iyi malzeme kalitesi.
Ekipmanlar konusunda size hak veriyorum. Parası olan iyi ürün alır, olmayan F/P olanı alır. Ama F/P olanı iyi üründen üstün görenler var, bunlar hoş değil.
Gamepower Türk firması mı? Gamemax'in alt kolu diyorlar da Forum'da. O da Çin'li bir marka işte.

Ya Gamepower'de bir klavye aldım 1.5 yıl önce daha 1.haftadan space tuşu bağımsızlığını ilan etmiş pıt diye çıkıyordu hani kullanan olur aga adam ben kullanıyorum sorun çıkmadı iyi firma diyor aslında bu ürünleri alan kişiler kumar oynamış oluyor aniden bozulabilme riskleri var.
 
Benzer şikayetleri ben de duydum ekipman konusunda. Kimisi bir hafta, kimisi bir yıl gibi süreler içinde bozuluyor. Ama bazı arkadaşlar uzun süreler kullandıklarını belirtiyorlar. Bu kadar zıt fikir olması sıkıntı.
Biri gün de 2 saat kullanır diğeri 8 saat kullanır normaldir. Az kullanan tabiki bisey olmadı der otursun takır takır kullansın bakalım ne oluyor. Ya da bi iş yapsın bakalım o ekipmanla.
 
Açıkçası ben katılmıyorum. Burda herkes kaliteden bahsediyor ama ancak bozulandan edilenden yola çıkarak bu kanıya varıyorlar. Sistematik bir veri ve global bir kontrol mekanizması kullanılarak resmi dayanaklar var ise hak verebiliriz. Hani şu var; ben bildiğim kaliteli şeyi almaya özen gösteririm ama körü körüne de her yeniyi ve ucuzu kalitesiz olarak lanse etmem. Ayrıca bütçe de önemli bir faktör. Elimde Gamepower kulaklık var. Tanıdığımdaki 700 TL'lik Razer kulaklıktan daha iyi performans sergiliyor. Şimdi gamepower kaliteli, Razer kalitesiz diyebilir miyiz? Hayır tabiki. Aksini de diyemeyiz. Önceliklerimiz bilindik markalar olsun ama alt baremdekileri de manasız yerin dibine gömmek doğru gelmiyor bana. Adamlar sanki silah satıyor gibi eleştiriyorsunuz da yani kullananlar memnunca kullanıyor. Gel gelelim en bilindik markalarda da sorun yaşanıyor ürünlerinde...
 

Geri
Yukarı