- Katılım
- 5 Şubat 2020
- Mesajlar
- 2.415
- Çözümler
- 6
Bedava oyunlar da var.Oyun için para yatırmayacaksan Steam'de ne işin var?
Bunu unutma.
Bedava oyunlar da var.Oyun için para yatırmayacaksan Steam'de ne işin var?
Steam para yatırmayacaksan ne işin var sil hesabını. Bedava oyunculardanmışsın anladım.Sanırım benim hesabım da kısıtlı ama umrumda değil hadi kendi işine git Steam.
Asla bir oyun için para yatırmayacağım işte bunu anlamıyor benim güzel QaRdeŞiM StiıM.
Beleş oyun fırsatları için kullanıyorum.Steam para yatırmayacaksan ne işin var sil hesabını.![]()
Ne fırsatı merak ettim. Sanarsın epic gibi ücretsiz oyun dağıtıyorlar. Olan oyunlarında çoğu kalitesiz berbat iyi olsa da süreli.Beleş oyun fırsatları için kullanıyorum.![]()
Çoğu çöp. Bilgisayarın iyi olsa illa ki birkaç oyun alırdın. Bana tek sebep beleşçilik gibi gelmedi.Bedava oyunlar da var.
Bunu unutma.
Belirtmiş zaten 500tl Altı diye.Çoğu çöp. Bilgisayarın iyi olsa illa ki birkaç oyun alırdın. Bana tek sebep beleşçilik gibi gelmedi.![]()
Beni çok güldürdünüzYanlış bilgilendirme, Steam'de harcanan miktar şu ana kadar harcadığınız paradır. Yatırırsanız oraya eklenmez. Steam'e yatırıp harcayacaksınız.
Steam kurunda 10.5 TL 5$'a tekabül ediyor. 10.5 TL yükleme seçeneği olmadığı için 20 TL yüklüyorsunuz. Keşke yazdığım bu kısmı okusaydınız. Kullandığınız emoji neyse boş ver.20 TL 5 dolarmış güldürme beni![]()
![]()
Steam'da dolar kuru:
1 ABD doları eşittir.
2.1 TL
Ekran görüntüsü atar mısınız?20TL yatırdım ama nafile 2.95 dolar yatırdım gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.