Beni çok güldürdünüz :D. Öncelikle "Cüzdanımı Görüntüle" bölümünden para yüklerseniz 5$'a yazılır. Lütfen bilip bilmeden konuşmayın.


Steam kurunda 10.5 TL 5$'a tekabül ediyor. 10.5 TL yükleme seçeneği olmadığı için 20 TL yüklüyorsunuz. Keşke yazdığım bu kısmı okusaydınız. Kullandığınız emoji neyse boş ver.
Ben 18TL'ye LFD aldım hesaba 2.64 dolar geldi, bunu açıkla o zaman yalan yanlış bilgilendirmeyin.
 
Allah Allah o zaman nasıl 6.86 TL'yi 2.95 Dolar saymış. Bence Amerika'yla alakalı. Neyse sizle tartışmayacağım. Kahkaha attırmaya başladınız.
Saymıyor zaten! Aktif bakiyeniz harcanan bakiyeye geçmiyor. Önceden oyun almışsınız veya alışveriş yapmışsınız onu gösteriyor bilgisizliktir bu!
 
Bahsettiğiniz Steam'deki dolar kuru oyunlar ve oyun içi ürünlerde geçerli diye biliyorum tabii bazı oyunlarda artık o da geçerli değil galiba.

Benim kısıtlama 30 TL küsür harcama yaptığımda kalkmıştı. Kısıtlama için zaten 5 dolar ödenmesi gerekiyor. 5 dolarda TR'de şimdi 34,15 TL'ye tekabül ediyor. Yani kısıtlamanın kalkması için o değerin ödenmesi gerekiyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı