An itibariyle Steam'e gelmiş oyunlar. Hatta çoğu oyun şu an %50 indirimde.
Aslında gayette anlaşılır ama neyse...Yoo derken gülücük atıcağınıza dediğimde hangi kısmı yanlış bulduğunuz söyler misiniz?
Gta V, Asassins'in bir çok oyunu, Just Cause 3 gibi oyunlarda zamanında bedavaya verildi ama şuanda almak istediğinde paralı. Geçmişte bedavaya verildi diye şimdi para verilmicek mi?
Zamanında almış birisinden çok ucuza alınabilir??Yoo derken gülücük atıcağınıza dediğimde hangi kısmı yanlış bulduğunuz söyler misiniz?
Gta V, Asassins'in bir çok oyunu, Just Cause 3 gibi oyunlarda zamanında bedavaya verildi ama şuanda almak istediğinde paralı. Geçmişte bedavaya verildi diye şimdi para verilmicek mi?
Gülücük atıcağınızı bunu söyleseydiniz daha net anlaşılabilirdiniz. Oyunu büyük bir ihtimalle indirim varken almışsınız. Şuanki fiyatlarına göre karşılaştırıldığında oyunu Steam üzerinden almak daha ucuz oluyor. Ben bunu savundum.ben Revolution sürümünü 76TL'ye aldım.
Kimse size oyunlardan anlamıyorsun, bir şey bilmiyorsun gibi söylemde bulunmadı.Bu arada oyundan gayette iyi anlıyorum,
Bu şekilde oyunu almak sizce güvenli mi? Kullanıcı sözleşmelerine aykırı bir durum diye biliyorum bunu.Zamanında almış birisinden çok ucuza alınabilir??![]()
Hatırlatırım 10€=76tl dedim eğer indirimden olduğunu anlayamadıysanızGülücük atıcağınızı bunu söyleseydiniz daha net anlaşılabilirdiniz. Oyunu büyük bir ihtimalle indirim varken almışsınız. Şuanki fiyatlarına göre karşılaştırıldığında oyunu Steam üzerinden almak daha ucuz oluyor. Ben bunu savundum.
Peki... Yani alırken ne aldığımı bilerek aldığımı belirtmek istedim.Kimse size oyunlardan anlamıyorsun, bir şey bilmiyorsun gibi söylemde bulunmadı.
Sizi mecbur tutan yok, sadece çözüm önerisi olarak sundum...Bu şekilde oyunu almak sizce güvenli mi? Kullanıcı sözleşmelerine aykırı bir durum diye biliyorum bunu.
İndirimde aldığın fiyatı söyleyip pahalıya satıyolar demen sence normal mi?Hatırlatırım 10€=76tl dedim eğer indirimden olduğunu anlayamadıysanız![]()
Siz sanırım beni hiç anlamak istemiyorsunuz.İndirimde aldığın fiyatı söyleyip pahalıya satıyolar demen sence normal mi?
Siz sanırım beni hiç anlamak istemiyorsunuz.
Origin'de 76(yetmiş altı)TL'ye bulunabiliyorken Steam'de 140(yüz kırk)TL'ye satılmasını ben eleştirdim, klasik EA diye. Siz yine de EA'yi çok seviyorsanız bilemem...
Bu arada Steam'de şu anda "indirimde" satılıyor. Aradaki fark neredeyse iki katı...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.