Mass Effect ve Battlefield Oyunları Steam'e Geldi

An itibariyle Steam'e gelmiş oyunlar. Hatta çoğu oyun şu an %50 indirimde.

Battlefield.jpg

Yoo derken gülücük atıcağınıza dediğimde hangi kısmı yanlış bulduğunuz söyler misiniz?

Gta V, Asassins'in bir çok oyunu, Just Cause 3 gibi oyunlarda zamanında bedavaya verildi ama şuanda almak istediğinde paralı. Geçmişte bedavaya verildi diye şimdi para verilmicek mi?
Aslında gayette anlaşılır ama neyse... 😁 Anlayamadığınızı varsayarak açıklayayım, ben Revolution sürümünü 76TL'ye aldım. İnanmazsanız ekran görüntüsünü de atabilirim. Bilmediğiniz şeylere bu kadar ön yargılı olmamalısınız bence. Bu arada oyundan gayette iyi anlıyorum, PS4'te de aynı sürüme sahibim ve seviyem 104 idi. Bence oyundan anlamak için gayette yeterli vakit geçirdim. Not olarak belirteyim, yeni bilgisayarımdan da oynamaya devam etmek için Origin'den aldım, oyun o kadar güzel ki...
Yoo derken gülücük atıcağınıza dediğimde hangi kısmı yanlış bulduğunuz söyler misiniz?

Gta V, Asassins'in bir çok oyunu, Just Cause 3 gibi oyunlarda zamanında bedavaya verildi ama şuanda almak istediğinde paralı. Geçmişte bedavaya verildi diye şimdi para verilmicek mi?
Zamanında almış birisinden çok ucuza alınabilir?? 😀

ben Revolution sürümünü 76TL'ye aldım.
Gülücük atıcağınızı bunu söyleseydiniz daha net anlaşılabilirdiniz. Oyunu büyük bir ihtimalle indirim varken almışsınız. Şuanki fiyatlarına göre karşılaştırıldığında oyunu Steam üzerinden almak daha ucuz oluyor. Ben bunu savundum.
Bu arada oyundan gayette iyi anlıyorum,
Kimse size oyunlardan anlamıyorsun, bir şey bilmiyorsun gibi söylemde bulunmadı.
Zamanında almış birisinden çok ucuza alınabilir?? 😀
Bu şekilde oyunu almak sizce güvenli mi? Kullanıcı sözleşmelerine aykırı bir durum diye biliyorum bunu.

Gülücük atıcağınızı bunu söyleseydiniz daha net anlaşılabilirdiniz. Oyunu büyük bir ihtimalle indirim varken almışsınız. Şuanki fiyatlarına göre karşılaştırıldığında oyunu Steam üzerinden almak daha ucuz oluyor. Ben bunu savundum.
Hatırlatırım 10€=76tl dedim eğer indirimden olduğunu anlayamadıysanız 🤷‍♂️

Kimse size oyunlardan anlamıyorsun, bir şey bilmiyorsun gibi söylemde bulunmadı.
Peki... Yani alırken ne aldığımı bilerek aldığımı belirtmek istedim.

Bu şekilde oyunu almak sizce güvenli mi? Kullanıcı sözleşmelerine aykırı bir durum diye biliyorum bunu.
Sizi mecbur tutan yok, sadece çözüm önerisi olarak sundum...

İndirimde aldığın fiyatı söyleyip pahalıya satıyolar demen sence normal mi?
Siz sanırım beni hiç anlamak istemiyorsunuz. 😂
Origin'de 76(yetmiş altı)TL'ye bulunabiliyorken Steam'de 140(yüz kırk)TL'ye satılmasını ben eleştirdim, klasik EA diye. Siz yine de EA'yi çok seviyorsanız bilemem...
Bu arada Steam'de şu anda "indirimde" satılıyor. Aradaki fark neredeyse iki katı...

Siz sanırım beni hiç anlamak istemiyorsunuz. 😂
Origin'de 76(yetmiş altı)TL'ye bulunabiliyorken Steam'de 140(yüz kırk)TL'ye satılmasını ben eleştirdim, klasik EA diye. Siz yine de EA'yi çok seviyorsanız bilemem...
Bu arada Steam'de şu anda "indirimde" satılıyor. Aradaki fark neredeyse iki katı...
Screenshot_5.png Screenshot_7.png Screenshot_6.png Bu oyun şuanda origin üzerinden almak istediğinizde 20€ (153₺) ama Steam üzerinden almak istediğinizde 140₺. Yani oyunu Steam üzerinden almak daha avantajlı olur. (DurmaPlay gibi harici siteleri katmadan). Asıl siz beni anlamak istemiyorsunuz. Sizin aldığınız fiyat oyunun indirimli fiyatı.
Steam bu oyunu 280₺ ye satıcağını düşünmüyorum.O fiyata satıcak olursa bu oyunu türkiyede asla satamaz bunu kendileride biliyordur. Buna göre bir çözüm bulurlar diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı