Çözüldü Kaspersky APK

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Affansen

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2020
Mesajlar
4.766
Makaleler
1
Çözümler
29
Öncelikle şunu söyleyeyim, crack kesinlikle istemiyorum.:) İstememim nedeni; babaannemin telefonuna virüs bulaşmış gibi duruyor. Telefonda 500 MB yer var cihazda, SD'de 9 GB yer var ama uygulama indirilemiyor. Şöyle güvenilir son sürüm Kaspersky APK linki verirseniz sevinirim. PC'den SD karta atıp oradan kurmayı planlıyorum. Deneme sürümü olsun ya da ücretsiz varsa ondan olsun. Kesinlikle "CRACK" olmasın. :D Şimdiden teşekkürler. :)
@Kaspersky Kullanıcısı
 
Google Play Store yer olmasına rağmen yok diyor zaten sürekli, ona pek takılmamak lazım. Ama çok istiyorsanız "Google Play APK Downloader" yazarak bir siteyi açıp uygulamanın Play Store linkini yapıştırarak APK indirebilirsiniz.
Hocam telefonda virüs olduğuna dair bir düşüncem var. Telofoncuya götümüş yapamamış, fotoğrafçı var tanıdık ona gitmiş oda yer var ama olmuyo demiş. Zaten telefonda hafızayı dolduracak bir şey yok. Muhtemelen virüs.
 
Play Store konusunda diretmeyin bu kadar, Samsung İçin Güncellemeler adında olta uygulamasını 10 milyon indirmeyi aştıktan sonra anca kaldıran bir platform.
Hayır problem sadece Play Store ile ilgili bir şey deil. Bazı dosyaları kendi kafasına göre korumaya alıyor ve silemiyorum.
Sitesinde son sürüm yok ama apkpure.com da son sürüm var. Crack değil ve daha önce indirmişliğim olmuştu ancak siz güvenir misiniz bilmiyorum.
Kaspersky
ApkPure
Hangi link hocam. Mümkünse offical sitesinden olsun. Galiba KasperSky yazan offical.
@Kaspersky Kullanıcısı :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı