Valorant sizce nasıl bir oyun?

tprotechtrtr

Centipat
Katılım
13 Şubat 2020
Mesajlar
37
Bügün bir soru değil Valorant hakkında fikirlerinizi görmek istiyorum. Valorant sizce nasıl bir oyun?
Lütfen çöp CS'nin yerini tutmaz gibi söylemler yerine sizin için neden iyi veyahutta neden kötü buluyorsunuz yazar mısınız?
Şahsen oyun benim için güzel hatta oynadığım en iyi 5V5 rekabetçi oyunuydu. Sizin için oyun ne ifade ediyor bilmiyorum. Ama benim düşüncem bu ve herkesin aksine ben vuruş hissini oyunun sana iliklerine kadar işlediğini düşünüyorum. Oyunun vuruş hissi bence mükemmele yakın. Adam vurduğunuzda evet adam vurdum diyorsunuz. Oyun size bu hissi sonuna kadar hissetiriyor. Ve öldürdüğünde çıkan o kill sesi ekranda çıkan kafatası bile vuruş hissini kuvvetleştiriyor. Bence vuruş hissi enfes çok beğendim. Gelelim karekter çeşitliliğine karekter için çok fazla seçenek var ve karekterlerin birbiriyle alakası yok hepsinin kendine has tarzı hepsinin kendine has skilleri var. Ve bu durum oyundan hiç sıkılmamanızı ya da uzun süre sizi oyunda tutmaya yetiyorda artıyor. Ve silah kullanmadan zekanızla o skilleri kullanarak bile eli alabiliyorsunuz ya da kill alabiliyorsunuz. Örnek RAZE karekteri ben bu karekterin skilleriyle o patlayan robotuyla falan riske girmeden silah kullanmadan çok el aldım. Her karekterin skilleri kendi has ve sizi baymıyor. Son bir şey daha söyleyeyim oyunda Ace atmak çok eğlenceli. Evet biraz garip bir cümle oldu ama oyunda Ace attığınızda oyun sizi sanki kutluyormuş gibi bir ses efekti koyuyor araya ve bu Ace attığınızı size dibine kadar hissetiriyor. Ve bu Ace'yi silahla değil karekter skilleriyle atınca daha da güzel oluyur. Silah çeşitliliğide fazla birsürü silah var her türden. Oyununun şu an için aklıma gelen aklımda kalan tek eksisi bazı silahlar çok vuruyor bazıları gerektiğinden az vuruyor. Ve bu çok sinir bozuyor bazen bu konuda en büyük örnek pompalı silahlar. Çok saçma bir şekilde inanılmaz fazla vuruyolar. Ve kullanırken ekranda normal Crosshair dışında kocaman bir Crosshair çıkıyor pompalı alınca. Ve yakın mesafede şans tanımıyor orta mesafeden de çok rahat vurabiliyorsunuz. Ve atışları kaçırma ihtimaliniz pek bulunmuyor. Çünkü pompalı silah aldığınızda crooshair kocaman oluyor. Bir de kimsenin bahsetmediği CZ tabancasınında çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Yakın mesafede tekli tabancalara karşı çok avantajlı bir tabanca türü uzak mesafedede çok kötü değil yani biraz düşürülürse daha iyi olacağını düşünüyorum. Özellikle pompalının çok saçma bir şekilde inanılmaz güçlü bir silah inanılmaz öyle böyle değil fiyatına göre yani yanlış anlamayın.
Evet benim oyun hakkındaki düşüncelerim bunlar daha burada anlatamadığım oyunun birsürü güzel şeyleri var kessinlikle bir gün oynayın. Sizin de oyun hakkındaki düşüncelerinizi çöp veya CS'nin yerini tutamaz yazmak yerine neden kötü veya neden iyi olduğunu yazın lütfen. Fikirlerinizi merak ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Free bir FPS oyunu olmasından dolayı çocuk yaşta bayağı bir çok argo kullanan genç gelmekte. Bir de daha önce FPS oyunu oynamamış LoL oyuncularını görmek mümkün adam vuramayınca rage atıp çıkıyorlar.
Aynen haklı aşırı fazla af edersiniz velet dolu bir oyun giriyorum mesela onun seçeceği karakteri ben önceden seçtim diye bana demediği laf , küfür kalmadı tüm sülalemden geçti yani sinirli biriysen çok fazla bulaşma.
 
Birde aşırı bug var mesela bazen oyunda spike var c4 yerine bilirsiniz bazen çözülmüyor çok nadir oluyor ama bana denk geldi herkesi öldürdük spike çözülmedi yenildik.
 

Geri
Yukarı