PS5 alınır mı?

BlackCaT

Kilopat
Katılım
9 Mayıs 2018
Mesajlar
1.758
Yer
İstanbul
Yaklaşık 2 sene önce PlayStation 4 Slim 1TB modelini aldım. Hala memnunum fakat yeni gelecek oyunlar daha gelmeyecekmiş. Unreal Engine5 motoru sağ olsun. Daha oynamadığım bir sürü oyun var. (Days Gone, spider-man, Death Stranding vs) bildiğiniz gibi Sony PS3'e desteği 2016'da kesmisti üstüne GTA V çıktı. Sizce PS4 daha kaç sene gider?
GTA 6 sadece PS5 ve Xbox'a gelecekmis, doğru mudur? Duruma göre mevcut konsolumu satabilirim. İlk PS4'lerde CUH problemi vardı, PS5'te Slim gibi model çıkınca mı almalıyım?
 
Tabiki alınır ilerde yeni nesil oyunlar çıktığında ps 5 ile rahat oynarsın 5-6 sene belki götürür seni.
Ama çıktığı gibi almanı önermem sonuçta ülkemizde konsol fiyatları oldukça pahalı biraz beklemeni ve yeni alanların eleştirilerine bakmanı öneririm.
 
PS5'e sağlam oyunlar 2 seneden önce gelmez PS4 daha 4 sene rahat gideri var derseniz ki geriye dönük oynatıyor alınabilir ama ben PS3 PS4'deki ilk seri sıkıntılarının PS5 dede olacağını düşünüyorum ilk seriye temkinli yaklaşmak lazım.
 
Ben de seninle aynı durumdayım. Ağustos 2018’de 1TB PS4 Slim almıştım ve halen de gayet memnunum cihazımdan. Oynayacak da bir sürü oyunum var ama bir yandan da konsolum şu an değerliyken satıp PS5’e de geçmek istiyorum. Muhtemelen bu yaz da bir güzel oyunlarımı oynadıktan sonra sonbahar geldiğinde PS4’ü satıp 5’e geçerim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı