Just Cause 3 en sevdiğim oyun benimAynısı bana oldu. Bence siz oyun oynamayı bırakmak istemiyorsunuz. Sadece oynayacak doğru düzgün oyun bulamıyorsunuz. Aslında gerçekten sarıcak bir şeyler bulunca oynayası geliyor insanın.
Just Cause 3 en sevdiğim oyun benimAynısı bana oldu. Bence siz oyun oynamayı bırakmak istemiyorsunuz. Sadece oynayacak doğru düzgün oyun bulamıyorsunuz. Aslında gerçekten sarıcak bir şeyler bulunca oynayası geliyor insanın.
Neredeyse 3 ay oldu, adam gibi oyun oynamıyorum. Önceden her gün illa bir oyun bulur oynardım, her şey anime izlemeye başladıktan sonra oldu gibime geliyor. Çünkü, anime izlemeden önce oyun oynamaktan zevk alırken anime izlemeye başladıktan sonra değiştim.@301230 Hayır oyun oynamak istediğinizden değil. Oyun oynamayı alışkanlık ettiğiniz için oyun önünüzde olduğunda oynayasınız gelmez ama 1 gün uzakta kalınca hemen oynamak istersiniz. Aynı sorun bende de var. Ben bilgisayarımı satarak çözeceğim bu sorunu. Spora başlıyorum.
Hocam bence farklı türlere bakın. Son zamanlarda Roguelike/Roguelite türler beni çok sarmıştı. Eğer farklı türlere baktığınız halde zevk alamıyorsanız biraz ara verin. Kendinizi tutun ve oyuna girmeyin.Just Cause 3 en sevdiğim oyun benim. Bir sürü oyun oynadım ama beni en çok saran oyun Just Cause 3 oldu, onu oynayamıyorum diye de zevk alamıyorum galiba, çünkü elimdeki sistem zaten zar zor çalıştırıyordu, bir de 6. yaşına girdi artık anlık droplar ve 25 FPS ile hiç oynanmıyor.
Benim açık dünya takıntım var biraz oyunlarda işte. Aynı yaşadığımız şehir gibi yerlerde vakit geçirmeyi seviyorum oyunlarda, ama Bursa'da gezinmeyi hiç sevmem. FPS türü oyunlar oynuyordum, bıraktım.Hocam bence farklı türlere bakın. Son zamanlarda Roguelike/Roguelite türler beni çok sarmıştı. Eğer farklı türlere baktığınız halde zevk alamıyorsanız biraz ara verin. Kendinizi tutun ve oyuna girmeyin.
Zaten güncel olarak 2 anime izliyorum, 1'inin bu sene 6. sezonu çıkıyor, mangasını okudum ama çizimleri nasıl olacak diye merak etmiyor değilim açıkçası.Ben de Doctor Who izlemeye başlayınca her şeyi bırakmıştım. Eğer oyunları eskisi gibi oynamak istiyorsanız, izlediğiniz animeleri bitirdikten sonra yenilerine başlamamanızı tavsiye ederim.
Hocam size çok beğendiğim bir oyun önereyim. Dark Messiah Might and Magic. Biraz eskidir ama hikayesini çok sevmiştim. Eğer deneyip beğenmezseniz sorununuz büyük ihtimalle oyunsuzluk değil demektir.Benim açık dünya takıntım var biraz oyunlarda işte. Aynı yaşadığımız şehir gibi yerlerde vakit geçirmeyi seviyorum oyunlarda, ama Bursa'da gezinmeyi hiç sevmem. FPS türü oyunlar oynuyordum, bıraktım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.