Tekrar merhaba!

Merhaba :D

Bir sürü talihsizlik yaşarken şansıma sizi buldum ve sizin de zamanında aynı sorunu yaşadığınızı öğrendim. Yoksa Technopat Sosyal hesabıma Merhaba yerine Elveda diyecektim.

O kadar da değil hocam, ulaşırdık bir şekilde 🤭
 
Hımm. Öyleyse güzel. Ama hesap açınca hesap onaylanmayıp direkt ceza kesilmiyor mu? Ceza kesilince konu nasıl açılacak? Ayrıca cezalı bir üye raporlama da yapamıyor ki. Çift hesap cezası alanlar moderatör bile olamıyor. Yönetici olacaklarını zaten sanmam. Demek ki bu kişilere güvenilmiyor. Çok riskli. Böyle bir durumla karşılaşsam ceza alıp hem de bana olan güveni kaybetmek istemem.
Ayrıca ortak bir bilgisayardan siteye giriş yapsak, o cihazdan bizden sonra siteye başka birisi giriş yapmış/kaydolmuşsa veya bizden sonra biri giriş yapar ya da siteye kaydolursa ceza alır mıyız?

Hemen çifte hesap cezası verilmiyor. Ayrca verilse bile kaldırılabilir. Hesap açtıktan sonra kendinizi raporlarsınız.

Ortak kullanılan bilgisayarlardan girmek ise sizin sorumluluğunuzda. Girilmemesi daha iyi olur.


@enes.wtp @Emre C Sayın yetkililer, ayrıca bir şey fark ettim. Siteye giriş yapmadan önceki konular/mesajlar kısacası forum ile giriş yaptıktan sonraki forum akışı bir değil. Mesela giriş yapmadan önce "yeni konular" bölümünde mesela 20 dakika- yarım saat önceki konular gösterilirken giriş yapınca en yeni hangi konu açıldıysa o görünüyor. (Ki normal olan da o andaki en güncel konunun gösterilmesidir). Giriş yapmadan önce ve yaptıktan sonraki gözüken forum akışını eşitler misiniz?

Normal olan sunucuya göre hareket etmektir. Bence eşzamanlı ya da gecikmeli gösterilmesi sorun değil.
 
Şu zamana kadar Technopat'ın moderasyon ekibinin Microsoft Türkiye'den daha hızlı ve başarılı bir şekilde çalıştığını öğrendim. Hala daha otuz gün belemek zorunda kalıyoruz.
Microsoft TR'yi bırak, kendi destek hizmetleri bile berbat. Soruna çözüm bulmak bir yana insanı iyice sinir ediyorlar. En vasat forum onlardan iyidir. Özellikle Technopat'ın Windows 10'a geçişte yaptığı yardımı, Microsoft'un kendi ekibi yapmamıştır... :D
 
Şu zamana kadar Technopat'ın moderasyon ekibinin Microsoft Türkiye'den daha hızlı ve başarılı bir şekilde çalıştığını öğrendim. Hala daha otuz gün belemek zorunda kalıyoruz.

Nasıl olsa burası işlek bir yer desem yanlış olmaz herhalde. Umarım en kısa zamanda dönüş yaparlar. 30 Gün azami süre değil mi?
 
Microsoft TR'yi bırak, kendi destek hizmetleri bile berbat. Soruna çözüm bulmak bir yana insanı iyici sinir ediyorlar. En vasat forum onlardan iyidir.
Üç gündür konuya birisinin yazmasını bekliyorum. Bana otuz gün sonra ulaşabileceklerini söylüyorlar. Neymiş efendim güvenlik prosedürünü uygulamak için otuz gün süreyle hesabınızdaki bilgileri değiştirmenize izin verebiliriz diyorlar. Kimse soruma cevap yazmayınca bir daha konu oluşturdum. Moderatörler sağ olsun, direk konuyu sildiler. Keşke yardım etme konusunda da bu kadar hızlı olsalar.
Nasıl olsa burası işlek bir yer desem yanlış olmaz herhalde. Umarım en kısa zamanda dönüş yaparlar. 30 gün azami süre değil mi?
Microsoft gibi bir şirket olunca kısa sürede dönüş yapmalarını bekliyordum. Azami olarak otuz gün veriyorlar. Fakat otuz günün ardından hesaplarıma kavuşabileceğim bile belirsiz. Kesin bir şey belirtmiyorlar.
 
oogle hesabınıza erişmek için iletişime geçmeyi denediniz mi?
Google ile iletişime geçemiyorum. Onlar da aynı süreyi tanıyorlar.
Authenticator uygulamasına ulaştıktan sonra Microsoft ile muhattap olmanıza gerek kalmaz.
Authenticator uygulması Microsoft'a ait olunca direkt olarak Microsoft hesabıma girebilirsem, tüm hesaplarımdaki iki adımlı doğrulamalara erişebilirim. Ardından bir sorun olmayacaktır. Bazı şifrelerimi de Microsoft Edge tarayıcısıma kaydediyordum. Ayrıca Google hesabımın kurtarma postasını da Microsoft olarak ayarlamıştım. Ah bir bulabilsem...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
@enes.wtp @Emre C Sayın yetkililer, ayrıca bir şey fark ettim. Siteye giriş yapmadan önceki konular/mesajlar kısacası forum ile giriş yaptıktan sonraki forum akışı bir değil. Mesela giriş yapmadan önce "yeni konular" bölümünde mesela 20 dakika- yarım saat önceki konular gösterilirken giriş yapınca en yeni hangi konu açıldıysa o görünüyor. (Ki normal olan da o andaki en güncel konunun gösterilmesidir). Giriş yapmadan önce ve yaptıktan sonraki gözüken forum akışını eşitler misiniz?

Önbellek muhtemelen. Ziyaretçi konumundaki herkese aynı önbellek gösterilerek siteyi fazla meşgul etmiyorlar. Üyelere ise gerçek zamanlı veriler sunuluyor.
 
Tahminimce kısa bir süre içinde bu çok daha artacaktır.
Böyle bir cümleyi kurarken bile bu kadar artacağını sanmıyordum...

bildirim.png

Gerçekten de inanılmaz bir hızla artıyor. 😲 10 bildirim daha gelse bir günde 3 kat daha bildirim gelmiş olacak. :D

Bildirimin çok biriktiğini düşünmüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı