Samsung Galaxy Ace için Flash Player 11.1

Burak kardeşim dediğin root'u yaptım. Sonra com.adobe.flashplayer_111102059_11.1.102.59.apk dosyasını yükledim, dediğin gibi çalıştırmadım. Daha sonra /data/data/adobe...... bu dediğin dizini bulamadım orda.

Ben Root Browser'ı da indirip yükledim, bu dediğin işlemleri orda yapıyorum fakat o datayla başlayan dizini bulamadım. Bi tane data klasörü var ama içine giriyorum boş diyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerinizin hepsini yaptım ama şu lib klasörüne indirdiğim dosyayı yükleyemedim. SD kartta ama kopyala dediğimde data klasörüne yapıştırma seçeneği çıkmıyor. Superuser da var. Tek sorun bu lib klasörü.
 
SuperUser'ı açın ve Settings'e girin. Su Binary'e tıklayın. Güncelle deyin. Eğer güncellerken sizden izin istiyorsa root'u başarmışsınız demektir. Soru sormuyor ve sürekli kırmızı renkte yazılar çıkıyorsa demek ki bahsettiğiniz gibi "dediklerimizin hepsini" yapmamışsınızdır. Root işlemini tekrar yapın.


Ayrıca işletim sisteminiz 2.3.6 sürümü (S5830XWKT7) olmalı.
 
Superuser'e girdim. Settings'de Su binary'e de tıkladım fakat checking... diyor, 3 sn falan bekledikten sonra aynı kalıyo. Anlayamadım bi türlü ben bu işi. Peki bu root falan yaptık, superuser falan geldi, onu silemiyorum ben. Bunların telefona bi zararı olmaz demi?
 
2.3.6 sürümüne güncelleme olayı o kadar zor geldi ki bana! Hem garanti kapsamı dışında kalıyormuş telefon. Buna rağmen nasıl korkmadan yapabildiniz cidden tebrik ederim. Flash Player başka şekilde yüklenmeyecek galiba değil mi:(
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı