16 yaşındaki kişinin ayak numarası 18'e kadar büyür mü?

`vaqr0x+

Centipat
Katılım
21 Mart 2020
Mesajlar
289
Yer
Denizli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Puma Interflex Runner model ayakkabı aldım ve 41 numara Koronavirüs vakaları artıyor ve haberde dediği kadarıyla bu virüs tedbir alınmazsa 2, 3 yıl daha sürebilirmiş. 16 yaşındayım. ayağım büyür mü 2, 3 yıla?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Puma ınterflex runner model ayakkabı aldım ve 41 numara koronavirüs vakaları artıyor ve haberde dediği kadarıyla bu virüs tedbir alınmazsa 2, 3 yıl daha sürebilirmiş. 16 yaşındayım. Ayağım büyür mü 2, 3 yıla?

Ayagı ne kadar serbest bırakırsan yani sıkmazsan büyüme ihtimali var sonuçta gelişim çagındasın ben 14-15 yaşında 40 numara giyiyordum şu an 19 yaşındayım 46 numara giyiyorum sürekli terlik giydim çorap falanda giymedim ayagı sıkmazsan bir de ergenlik çagında oldugun için bence büyüme ihtimali var
Şu an ayrı bir derdim var istedigim ayakkabıların ayak numarası Max 43 44 oluyor özel yapım giyebiliyorum bu can sıkıcı bir şey bence dert etme o kadar.
 
En rahatı terlik ustam. Giyiyorsun sıksa da küçük gelse de ayakkabılarda olduğu kadar sorun olmuyor. Hem ucuz hem uzun ömürlü. F/P ürünler listesine en üstten girebilecek seviyede. Ha bir de anneler keskin nişancılık yeteneklerini her terlik gördüklerinde açığa vuruyorlar galiba. Araştırma konusu...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı