Valorant & CS benzeşmesi

NITRO

Kilopat
Katılım
2 Mayıs 2019
Mesajlar
1.788
Makaleler
4
Çözümler
1
Bugün indirip denediğim bir oyun hakkında görüşlerimi yazmak istiyorum sizlere. Namı değer Volarant. Oyunun oynayış videolarına pek bakmadan indirdim ve hesap açtım.
Eğitim görevlerini vs geçtim ve ana oyuna geldim. Düşüncem şuydu; Herhalde bu oyunu betasından beri oynayanlar benim suyumu sıkar. 1. oyun MVP Win, 2. oyun MVP Win, 3. oyun MVP Win derken beni aldı bir şaşırma. Nasıl olur abi bu derken, fark ettim ki oyun CS:GO'nun modifiyeli hali. Harita tarzından mekaniklerine, yürüyüşünden silahlarına kadar böyle bir benzerlik olamaz. Adamlar CS'yi modifiye edip piyasaya sürmüşler. Ben olsam CS'nin yerinde dava açardım, fikir çalmaktan. Gözlerim farklı jenerasyonlar aradı ama yok, ulti dışında. Bomba al, bomba kur, bomba defuse et, 2 M önündeki adamı deli gibi tara ama 1 mermi bile isabet ettireme, tüfekler kafaya tek, tabancalar 2 atış. Derken bir baktım ki CS bilen adam Volarant'da direk global abi, zorlamaya gerek yok.

Test amaçlı CS'de global bir arkadaşı oyuna davet ettim ve 10 dakikalık bir ayarlama sonucu adam 3 oyunda Full MVP aldı. 😂 Her attığı kelleye gidiyor çünkü alışmış CS'den biliyor işi. Şahsi fikrime gelecek olursanız, ben Riot'dan daha güzel, daha özel, daha farklı bir yapım beklerdim. Adamlar CS copy paste yapmışlar 1 2 modifiye eklemişler al sana oyun. Ve şahsen sabah 3 el akşam 2 el attım şimdiden sıktı beni. Siz ne düşünürsünüz bilemem bunlar benim şahsi fikirlerim. Beğenen beğenir oynar tabii ki bunda bir kusur yok.
 
Bu tür oyunlar hep aynı oluyor zaten CS'den falan çaldığı yok ama aim mekaniklerinde aynı mekanik kullanılmış bende ilk girdiğimde sizin yaşadığınız şaşkınlığı yaşadım her el MVP oluyorum biraz yayınlara ve videolarına baktığımda yukarıda da yazdığım gibi aim mekanikleri aynı bu yüzden CS ile tıpatıpmış gibi geliyor ama CS ile (aimi saymazsak) bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Ve fark etmedim değil Valorant'ta ki bomba wolfteamda ki bombanın tıpatıp aynısı bence wolfteam Riot'a dava açmalı :D.
 
CS ile aynı mekanik derken? CS'nin getir götürünü yapar Valorant bu mekanikler ile, oyunda ne mekanik ne kişileştirme var. Valorant'ta tatmin duygusu bile yok HS attığın zaman, artı daha doğru düzgün oyun modu bile yok. Bu tarz oyunlar bizim işimize gelir Valve arada bir CS güncelliyor sayelerinde.

Volerant'ın sonu PUBG, Fortnite, Overwatch gibi olacak şu an yeni olduğu için hit alıyor. Bunlardan biraz daha iyi yerde kalabilir arkasında Riot Games olduğu için.
 
Valorant'da adamı silahla vurunca sevinemiyorsun ne anlamı kaldı? CS1.6 bile daha iyi. Başka konuda Valorant güzel demiştim lakin indirip 2-3 el attım oyun şahsi fikrimce kötü. Şuan yükselişte ama düşecek.
 

Geri
Yukarı