Technopat'ta en sinir olduğunuzu şeyler

  • Konuyu başlatan Timurozer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 185
  • Görüntüleme 11B
1) Anadilini bile doğru düzgün bilmeyen insanlar. Yahu koskoca bir paragrafı nasıl bir cümleye sığdırabiliyorlar anlamış değilim.
2) ''Ben sorunsuz kullanıyorum'' diyenler. Senin sorunsuz kullanıyor olman o ürünün veya yazılımın sorunsuz olduğunu göstermiyor ki. Örneğin bir bulaşık deterjanından 100 kişi içinde 1 kişi memnun olsa, o ürün iyi ürün mü oluyor?
3) Korsan kullanıp bunu normalleştirmeye çalışanlar. Hiçbir şey korsan kullanmak için bahane değil ama kullanıyorsan da orijinal kullananları enayi yerine koyma. Ben de korsan kullanıyorum. Bahanem de yok yani, kullanıyorum.

Daha vardır böyle sinir olduğum şeyler, fakat ilk 3'e bunlar girer. 😆
 
Yapılan mizahi yoruma aşırı celallenip savunmaya geçen, orantısız biçimde iğnelemeye başlayanlar oluyor; mesela bunlar :) Bir konuda geçip bitmiş bir meseleyi başka konuya taşıyıp huzur kaçıran andavallar var bir de, kuyruk acısı nasılsa artık. Bu ikisi bir aradaysa aman aman.

Aşırı miktarda artan sevgililik konuları da sevmediğim bir şey.
 
Son düzenleme:
O kadar çok güzel şeyler yazmışsınız ki beğenmekten yoruldum. Benim de irite olduğum şeyler var.
-Ölümüne herhangi bir şeyi takım tutar gibi tutup kargaşa yapmak ve yapanlar.
-Her şeye dini ve siyaseti katmak ve katanlar.
-Korsan olmayan şeylere bilmeyenlerin anında destek vermeyeceği beyanını verenler.
-Herhangi bir dine mensup olmayıp ya da farklı bir dine mensup olup, diğerleri için aşağılama yapanlar. Saygı duyacaksın her türlü. İnanan da inanmayan da saygı duyacak sınırını bilecek.
-Bu yazacağım madde biraz kişisel olacak belirteyim. Moderatörlerin konunun başlığında ve içeriğindeki mesaj ile oynaması. Son açtığım konularda hep yanlış yazımları mevcut oldu. Fakat onlarda insan. Bunu gözardı edebiliriz. 😅
-Konu ile alakasız mesajın gelmesi. Bunu yaşamıştım sizi de irite eder. Deneyebilirsiniz.
-Kanıtını gösterdiğiniz halde inanmayan kesim.
-Haksız kazanç elde etmeyi çalışanlar.
-Hile açıldıktan sonraki ban konularını açanlar.
-Bütçenin üstünde bir şey belirtenler.
Yazdıklarımda Miroğlu Yasaları gibi oldu birazcık. 😄
 
Yararlı bir cevabıma, kızgın ya da gülücük ifadesi bırakılmasından nefret ederim. Bir konu hakkında hiçbir bilgisi olmadan, başkası için işe yarar bir yazıya kafasına göre emoji kullanan tipler yani.
 
Sorunu çözen bir mesaj atarsın ama moderatör de birebir aynı mesajı senden 5 dakika sonra atar; herkes moderatörün mesajını beğenir, seni gören olmaz. Aşırı kıl olduğum bir durum. Sırf moderatör diye her mesajını beğenen insanlar var.
Bazen uzun bir mesaj olunca saniyeler farkıyla yazılabiliyor. Bazen de daha detaylı mesajlar veriliyor. Görüp de aynını atan olmaz sanıyorum. Beğeni botuyla geliyor moderatörlük yine de(!) 🙂
 

Geri
Yukarı