Cıvık, yapışık bir insandan nasıl kurtulurum?

Benim misafir çocukları için taktiğim çocuğun ebeveynine internetten para kazanıyorum web tasarımı yapıyorum demek olabilir. Birisiyle görüntülü konuşmam gerek okul için falan demek olabilir. Çocuk yani ne de olsa laftan anlayacak yaşta başından rahatça savabilirsin.
 
O kadar küçük değil, Zula falan oynuyor. Al sana bir tane daha sinir olma noktası.
images (25).jpeg

Nasıl böyle konuşursun?
 
Merhaba, sizlere bir sıkıntımı anlatıp çözüm yolu bulmaya çalışacağım. İstanbul'dan 13 yaşında kuzenim geldi, 2 hafta kadar bizde kalacak. Ama öyle bir tip ki ilk günden bıktım. Nereye gidersem beni takip ediyor, mutfağa su içmeye geliyorum arkamdan geliyor. Kahvaltı da bile başıma dikildi bir ara. Ben bu gıcığı nasıl atlatırım? Dışarı çıkayım diyorum ama arkamdan gelirse ne yaparım bilemem. Normal bir insan olsa tamam, bir de cahil! Mahalle bilgisayarcısından aldığı bilgiyle bana artistlik yapıyor. i7 işlemcim yoksa bilgisayarım kötüymüş, oyun oynatmazmış vesaire vesaire. Tavsiyeniz var mı? Dışarı çıkacağım, yarım saate konudayım.

Sabirli olacaksin yapacak bisiy yok 2haftalik misafir sonucta.
 
Küçücük çocuk karışma sonra üzülürsün. Bizim bir akraba gelip bizde kalmıştı çocuğu da yeni ilkokula başladı tabii. Bu var ya her dakika gelip bir şeyler soruyor ya da odayı basıyordu. Çocuk İstanbul'a dönerken ağlamıştı o an içim parçalanmıştı. Sen de böyle şeyler yaşama zaten 2 hafta çok uzun bir süre değil kırma çocuğun kalbini.😥
 

Yeni konular

Geri
Yukarı