Kardeşim eşyalarıma zarar veriyor

PoisoNit

Hectopat
Katılım
8 Kasım 2019
Mesajlar
64
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
13 yaşındaki kardeşim tüm eşyalarıma zarar veriyor. Geçenlenlerde kullanmadığım ve çekmecemde duran Razer Sphex V2 mousepad'imi şeritler halinde kesip saklamış. Aynı şekilde eski mouse'umun butonlarını kırıp saklamış. Ne yapabilirim?
 
şaka amaçlıdır.
images (5).jpeg
 
Hiç konuşmayı denemedin mi?

Hocam konuşmayı deneyince geçiştirici cevaplar veriyor. Eski eşyalarımı kullanmasına izin vermiştim sonra para biriktirip yenilerini aldı ve bana geri vermektense parçalamayı tercih etmiş. Parasını isteyincede babam kızıyor o senin kardeşin kardeşler arasında ticaret mi olur diye. Vallahi işin içinden çıkamıyorum bir türlü.
 
13 yaşındaki kardeşim tüm eşyalarıma zarar veriyor. Geçenlenlerde kullanmadığım ve çekmecemde duran Razer Sphex V2 Mousepad'imi şeritler halinde kesip saklamış. Aynı şekilde eski Mouse'umun butonlarını kırıp saklamış. Ne yapabilirim?

Maddi zarar veriyorsa bas tokatı Allah'ına kavuştur ben öyle bir durum olsa hiç tereddüt etmem.
Var mı öyle delikanlılık? En iyi ihtimal ailenizle oturur bu durumu anlatırsınız. Ama bu kardeşiniz olduğu gerçeğini değiştirmez umarım ileride olgun bir birey haline gelir?
 
Maddi zarar veriyorsa bas tokatı Allah'ına kavuştur ben öyle bir durum olsa hiç tereddüt etmem. Var mı öyle delikanlılık? En iyi ihtimal ailenizle oturur bu durumu anlatırsınız. Ama bu kardeşiniz olduğu gerçeğini değiştirmez umarım ileride olgun bir birey haline gelir?

Bir tek çare o kaldı gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı