Ölü pikselli monitör iade edilmeli mi?

FatabeyTheBest

Hectopat
Katılım
7 Haziran 2020
Mesajlar
279
Çözümler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi günler. Yeni topladığım sisteme aşağıda belirttiğim monitörü aldım. Birkaç tane ölü piksel mevcut monitörde. Sizce değişim istemeli miyim yoksa gerek yok mu? Daha doğrusu şunu sormak istiyorum. Zaten normal kullanımda fark etmek imkansız. Testi yaparken bile zar zor fark ettim ve beni rahatsız etmiyor. Aklımdaki tek soru işareti, ileride bu ölü pikseller etrafa yayılır mı durduk yere? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Samsung 24 İnç CRG50 144Hz FreeSync Kavisli VA Gaming Monitör
 
Ben bu tür sorunların kusurlu mal olduğunu kabul ettiklerini duymuştum. Siz ne olursa olsun, bir gün her ihtimale karşı iade sürecine biraz zaman ayırın derim.
En azından kafanızda soru kalmaz.
 
Kullandığım ekranda 1 adet ölü piksel var. 6 yıldır kullanıyorum ölü piksel artmadı. Ofis dosyalarıyla işim olmadığı sürece fark etmiyorum. Size kalmış bir durum. Ancak rahatsız ediyorsa yada içinize sinmiyorsa iade edin.
 
Peki monitörü tam anlamıyla açtım ve kullanıyorum sıkıntı çıkarırlar mı ki. Çok uzun süre beklemek istemiyorum bilgisayarı da yeni aldım kullanmak istiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı